Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus zahradníci mám malér a potřebuji pomoct.
Přidávám foto nevíte co by to mohlo být?
Četl jsem a viděl nějaký fotky, choroby listů a nějak se mi nic nezdá podobné tomuhle. Díky
Naposledy upravil JankoPanko2 07-08-2018 v 19:18 PM
Ahoj, nejdrive zmer PH vytoku pri zalivce at vis jesli nemas nahodou rozhozene PH a tim i uzamceny prijem zivin. Je to totiz nejcastejsi problem.
Drzim palce at to neni nic vazneho.
Takhle pri tom osvetleni to vypada ze je to vybledle svetle zelene..
Chtelo by to foky na dennim svetle, to nezkresluje.
Mám pouze pásky na Ph, digital budu mít zítra, tak to hned vyzkouším.
Normálně to zalít a co vyteče změřit + porovnat Ph zálivky ? Pochopil jsem dobře?
Presne tak. Staci pri zalivce prolit vsechny kvetinace , hlavne ty kde ten deficit je a pak zmerit to PH vytoku a uvidis hned.
Kdyz to bude OK, kolem 6,5 tak to prosim nafot na dennim svetle at se vidi jakou maji ve skutecnosti barvu.
Nejsem zadny odbornik na deficity ale PH se vzdy cekuje jako prvni az bude jiste ze PH je OK tak snad na to prijdeme, je nas tu dost.
Ted je jeste predcasne recit deficit .
Ahoj,jak říká Medi,zkus to PH a vyfoť to na denním světle,pak ti když tak můžeme poradit víc. A požádej někoho s dostatečnými pravomocmi aby ti téma přesunul do indoor pěstování
Ahoj, tak pánové děkuji za radu je to určitě Ph, roztok má Ph 7,5 a výtok má Ph 5,4.
Koupil jsem si kvůli tomu i Ph metr, takže kontrolovat to budu při každé zálivce.
Doufám že tenhle bude kvalitní viz.foto
Napsal jsem adminovi a téma bude přesunuto do galerie indoor.
Naposledy upravil JankoPanko2 09-08-2018 v 17:15 PM
NO zrovna jsme měl rozepsáno, že to budeš mít moc kyselé a koukám žes už na to přišel sám.
Cos tam dal moc kyseliny? Samo se to tak neposere.
Taky záleží co máš za substrát. I ty moc nahnojený royal mixy tohle udělají, když to přeliješ hodně, ty hnoje se hodně vyplachují ven a potom je ten výtok takhle kyselý.
Dobré by bylo změřit i EC toho výtoku, pokud by bylo přes 3-4, tak je to jasné.
pic.
... důležité je mít všechno krapet v píči, žádné očekávání - žádné zklamání
Přidávám fotku za tmy, už jsou krásně zelené od doby co se upravilo Ph.
Ještě jednou díky za rady.
(Aktuální foto přidám dnes nebo zítra podle toho jak je stihnu ve spánku)
Naposledy upravil JankoPanko2 12-08-2018 v 08:20 AM
V noci jim to nedávej vůbec, budeš jich dusit. V noci potřebují právě kyslík.
Dost growerů dělá chybu, když si myslí, že v noci není třeba tak moc ventilovat kixňu, opak je pravdou, v noci je jim třeba dopřát co nejvíc čerstvýho luftu, ať si pořádně nasajou.
pic ...
... důležité je mít všechno krapet v píči, žádné očekávání - žádné zklamání