Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím ve spolek.
Letos jsem zasel tři kousky. Dva maty, aby bylo voňavé léto a z povinnosti i jedneho regulára.
Semena pochází z péče zkušeného zahradníka. Já to jen zalévám a fotím Takže:
Automaty
1x Auto Mazar (F1) x Auto Mazar (F3)
1x Lemon OG auto (F1) x Auto Mazar (F3)
Regular
1x Ed Roshental super bud x GWS
Obr. 1: 06.05.2018 - přesazeno z květináčků do země
Minulou nedělu, čili 08.07.2018 jsem sekl prvního ze dvou matů.
AMxAM už to tedy má za sebou. Vyrval jsem ho ze země i s kořenama a pověsil na půdu.
Nějaké shrnutí:
Zasazen: koncem dubna
Výška: cca 85 cm
Struktura palic: velice řídké a hodně do výšky tažené
Orosení: blizny jsou obsypané jako kráva
Vůně: hodně pronikavá (doplním až to uschne)
Celkově byl pěst bez problémů. Palice se mohli trochu víc nafouknout, ale pryskyřice to rozhodně vynahradila svým množstvím. Pohnojeno párkrát výluhem z kopřiv. Poslední 3 týdny už jsem nehnojil.
dnes 15.07.2018 jsem sekl druhý automat na pryskyřici.
Stejný příběh jako AM x AM jen zrál o týden déle.
Shrnutí:
Zasazen: koncem dubna Výška: cca 70 cm Struktura palic: tvrdé napumpované pálky na baseball Orosení: i zde můžeme říci, že pryskyřice je vcelku dostatek Vůně: absolutně ovocně až citrusově vonící. Řekl bych nastrouhaná kůra od citrónu. Ten lemon tam opravdu je
Původní příspěvek od Ulyssess dnes 15.07.2018 jsem sekl druhý automat na pryskyřici.
Stejný příběh jako AM x AM jen zrál o týden déle.
Shrnutí:
Zasazen: koncem dubna Výška: cca 70 cm Struktura palic: tvrdé napumpované pálky na baseball Orosení: i zde můžeme říci, že pryskyřice je vcelku dostatek Vůně: absolutně ovocně až citrusově vonící. Řekl bych nastrouhaná kůra od citrónu. Ten lemon tam opravdu je
Hnojeno párkrát jen výluhem z kopřiv.
Tak to jsou dobrý děla!!🤙
Hoj,
toz jsem se konecne dostal i k tomu reguláru. Eda, jak ho od začátku přezdívám, pěkně narostl do výšky i šířky. Dvakrát byl štípnutý, jednou nedobrovolně psem a podruhé dobrovolně mnou. Naštěstí ho pes neukousl celého, takže to přežil a byla provedena opatření, aby se to již neopakovalo. Asi na konci července se ukázalo pohlaví a já si řekl, jakou zas mám z prdele kliku
To jsem ovšem netušil, že si holomek ( teda vlastně paní Rosenthalová) dá s kvetením na čas. Pulka kytky začala kvést v pulce září a ta druhá asi o týden později. Říkal jsem si, no nic, letos z toho bude velké ho...
Počasí ale tento podzim bylo absolutně neuvěřitelné a ona to děvčica stihla
Krom toho, že jsem asi o dvě větší větvě po bouřce přišel, viz pak foto, tak si myslím, že i tak toho je celkem dostatek
Dvě větve byly sklizeny 5.11.2018 a zbytek 9.11.2018 bez jakéhokoliv náznaku plísně. Velice odolný kousek.
Shrnutí:
Zasazen: začatkem května
Výška: cca 210 cm
Struktura palic: nejsou až tak tvrdé, ale je jich opravdu hodně, i boční větve jsou fest osypané
Orosení: tak nějak akorát
Vůně: borůvkovo-ovocná