Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím ve spolek,
též něco přihodím do pléna. Letos jen jedno semeno (regular).
Genetika: 1x Great Critical (Critical x Great White Shark) - od místního člena (tímto mu velice děkuji)
Hlína: mix zahradnický substrát + hlína ze zahrady
Semčo šlo do země první víkend v červenci. Sázka na loterii vyšla a klube se z ní holka jako lusk . Vypadá velice vitálně a roste jako z vody. Několikrát přesazeno, zatím ničím nehnojeno.
Dělám malý up. GreatCritical po přesazení pěkně poskočil. Zatím bez známek jakýchkoliv problémů. Krásná a pěkně vonící bylina
Zítra dostane vůbec první hnojení. Alga Bloom
S malým zpožděním bych rád dokončil tento thread.
Už je to dva roky dozadu a jak se tomu dařilo a nedařilo hádám už jen z fotek.
Ale shrnul bych to asi takto:
Great Critical začal kvést až někdy v druhé půlce září.
Na začátku října se celkem fest ochladilo a na žádné babí léto už to nevypadalo.
Jelikož jsem doma měl prostor i světlo, tak jsem zprvu přesunul květenu do sklepa, ale z důvodu velké vlhkosti jsem ji následně po pár dnech nastehoval do skříně místo oblečení. Velice voňavá skříň
Na jedné palici bylo trochu plísně, ale tu jsem stihl zavčas vystřihat.
Dopadlo to nakonec dobře. Kosa proběhla 17.11.2016. Krásné datum
obr.1: začátek října - viditelná změna barvy během několika dní