Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hoj pěstitelé. Letos poprvé jsem zakoupil semínka chilli. Na balkóně není moc místa a na zahradě vůbec žádné, tak jsem zvolil náhodně jenom dva druhy středně pálivých, které půjdou na balkón.
Odrůdy:
Obě Capsicum Annuum
Border - původ Itálie (pálivost 15 000 SHU) Purple Prince - původ Amerika (pálivost 20 000 SHU)
V balíčku semínek Border jsem dostal nejspíš dvě odrůdy? I u kamaráda se objevili dva typy nebo druhy. Je možné že by šlo o dva jiné fenotypy? Nemáte s tím někdo zkušenost?
Velikost, tvar a směr růstu plodů je podobný. Barva plodů se liší. Border1 je má zelené, zatímco Border2 fialové. Stavba větví je u obou také trochu jiná.