Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
přidávám krátky report ze sezony 2017. Foto růstu nemám, jen nákvět na konci srpna a dále :-).
Místo:
Balkon ve vyšším patře domu na severu republiky s jiho-západní orientací, stín pouze do cca 12. hodiny a poté, sluneční peklo až do západu! :-)
Médium a květináč:
Substrát zahradnický s mykorhizou (trocha kokosu, perlitu, hydrogelu a jílových nosičů iontů)
Keramzit - drenáž pro malé květníky (pufrace pH v DEMI vodě s kyselinou forsforečnou o pH=5,5)
Květník 0,1 L
Květník 1,0 L
Květník Air-pot cca 5 L
Bioochrana:
Pongamový olej Agro Natura Rock Effect
Závlaha, pH a EC:
Senzor Troph Blumat se zásobou 5L vody (hnojení ručně, senzor nastaven na "minimální" závlahu, tak aby rostlina neuschla)
pH bez měření - vodovod s hnojivama (dle zkušeností)
EC bez měření
Hnojiva:
GHE Flora Micro Softwater
GHE Flora Bloom
GHE Ripen
GHE Diamond Nectar (mám ještě zbytek, není nutný, může jen pomoci, huminové kyseliny jsou přijímány jako zdroj N, váží se na půdu a jsou dále přístupné)
Genetika:
Killer Kush F1 Fast version - semínka 3+1
4/4 klíčivost
1/4 nákvět na počátku srpna, dozrání konec září
3/4 nákvět v září (smrt zlodějem na zahradě)
Podbrobnosti o hnojení: květen až červen - závlaha pouze odstátou vodou s pár kapkami kyseliny fosforečné, bez přelití, živiny ze substrátu, pouze Diamond Nectar (nezvyšuje EC), dvě silnější a dvě slabší rostliny červenec - občasné náznaky žloutnutí spodních listů (nedostatek N), přihnojení cca 1-2 ml/L Micro, 1-2ml/L Bloom (ale vždy stejně v poměru 1:1), 2ml/L Nectar srpen - nákvět jedné rostliny na počátku srpna, po dvou týdnech hnojení 1ml/L Micro a 2ml/L Bloom (vyšší poměr PK) odstěhovány 3 rostliny na zahradu a balkonovka dostávala měsíc jen 2ml/L Ripenu s průplachy září - Ripen viz. výše a posledních 14 dní jen čistá voda s pár kapkami kyseliny fosforečné a průplachy
Ahoj,
minulej rok se ten balkon opravdu povedl a rostlina se mi velice líbila :-). Škoda jen, že bylo pouze jedno semeno v mém očekávání, další 3 naprostá katastrofa... na konci října to nezralé štípnul zloděj :/...
Jinak letos jede 5+2, tak snad aspoň půlka chytne rychlou periodu :-)
Celou zimu jsem měl perfektní, energické pokouření, které stále chutnalo a nenudilo. Na můj vkus dosti silné, dávkování jako u lampy, možná menší :-).
Chuť díky výplachům a nedostatku dusíku v druhé půlce květu čistá, sladká, citrusová.