Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Domnivam se ze volba prezidena muze casecne ovlivnit neprimo legalizaci konopi.
Zvolit Milose znamena ze Pirati nebudou ve vlade nejmene dalsi 4 roky a tim padem budou moci prosazovat legalizaci konopi jen z opozicnich lavic.
Volit Drahose muze znamenat ze Pirati mohou dostat opet sanci se dosat do koalice cimz se muze legalizace znacne urychlit.
Zeman i Babis jsou zasadne proti legalizaci zatimco Drahos souhlasi alespon castecne na lecbu.
Původní příspěvek od sakumprdum Drahoš je kokot jebat na něj.
Prosím o racionální argumenty.. Výkřiky podobné tomuto budu rovnou mazat. Tady nejsme na skupině přátel Miloše Zemana ani Bločku proti Islámu..
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Madi, máš částečně pravdu. I když konopi pro léčebné účely je u nás už povoleno. Bohužel jen pro jednu firmu. Elkoplas Slušovice.
A co se týče volby, tak pokud hodí někdo hlas Zemanovi, tak ať počítá, že naše země bude chatrat tak jako náš prezident. Drahoš sice taky není podle mých představ, ale rozhodně lepší než ten chlastrfastr.
Drahoše volit nemůžu protože je to zajíc v pytli. Zemana volit nemůžu protože jeho zdravotní stav nestačí na takovou funkci. Proto budu volit sebe a udělám si nějaký pěkný výlet
Původní příspěvek od fikus37 konopi pro léčebné účely je u nás už povoleno..
Ono , nejde ani tak o to jak a co chce Drahos ohledne konopi , jako o to co chteji Pirati a co mohou s Legalizaci udelat.
Klicovy je ze Pirati by dostali novou sanci se dostat do nejake koalice a konecne ji prosadit . Ta sance tam proste ted je .
Me jde o tu legalizaci a verim ze i vetsine groweru , nebo se pletu?
Nepujdu volit s laskou k Drahosovi ale s pomyslenim ze Pirati chteji legalizovat !
Zeman je nevolitelný, stala se z něj stará strašící obluda, která se svým chováním vrací - i díky podpoře určitých lidí - před listopad 89. Též díky lidem, kterými se obklopuje. A je na tom už prostě moc zle, aby zvládl důstojně dalších 5 let.
Za mne tam neměl být vůbec, ale stalo se.
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
Původní příspěvek od fikus37 Zeman prohlásil, že pokud prohraje, tak zvolí hned stbaka premiérem.
To už je vrchol drzosti!!
To jako vyhrožuje?
Ja na prezidenta vcera nekoukal cekam az na dnesek kde budou spolu diskutovat oba dva ale jesli tohle vazne slibil ze udela tak to je pak hodne spatny protoze ted ty ostatni potencialni partneri Babise ve druhem pokusu daji do toho vsechno jen aby se dohodli na nejake kaolici protoze to bude jejich posledni sance , posledni sance to bude i pro Babise a oni si to dobre uvedomuji .
V tom pripade je legalizace v nedohlednu.
To je vazne dost ujety , prezident ktery , v pripade ze prohraje , uz by nemel do niceho vazneho zasahovat na posledni chvili jeste namicha karty a poveri premiera ktereho vysetruje policie sestavenim vlady a stihany premier nakonec tu vladu urcite sestavi , to je fakt paradox , to se muze stat snad jen nekde v Africe a u nas.
Aby se tak nestalo musel by se stat jedine nejaky zazrak .
Můžeme uspořádat protest proti Babišovi. Ať táhne do háje.. kvůli těm jeho eet přišla velká skupina lidí o provize z různých věcí.. taky jsem přišel i značný příjem.. navíc už jen v povaze Slováků na vedoucích pozicích je, že "nikdo se nemůže mít lépe než já" tak očešou vrstvy pod sebou aby si natáhli co nejvíc příjmů... Hlavně že jsem viděl billboardy na Ano: Babišovi a Zemanovi neuhneme - taková klamná kampaň? Já bych Zemana volil, ale táhne s Babišem. Drahoš nic legalizovat nebude, páč to prý u nás ani nejde kvůli EU. To bychom museli být samostatný stát a ne si nechat diktovat Bruselem. Navíc Drahoš tady chce Euro a taky schvaluje kvóty muslimů přidělených Česku. Za Drahoše už budeme jen obyčejný kraj v EU, ne suverénní stát. Bohužel si nevyberu ani Zemana, ani Drahoše.. je to v hajzlu*u.. a co se týče legalizace, četl jsem že snad OSN sleduje situaci v Americe do 15 ti let bychom se mohli dočkat, protože to je velmi výhodné pro ekonomiku.. taky jsem někde zahlédl že lze s konopím obchodovat jako s komoditami na trhu (opravte mě, jestli ne), ale pokud ano, tak se to brzy schválí i tu.. chtělo by to do Bruselu dostat ty správný lidi, co k tomu mají kladný přístup.. tady Drahoš ani Zeman nic nevyřeší.. dokud si nemůžu legálně sklízet někde na půdě kilo ročně, tak to není žádná legalizace. Dokud za pěstování hrozí podmínka a zabavení vybavení za desítky tisíc, tak to pořád není ono..
Původní příspěvek od vhisky Navíc Drahoš tady chce Euro a taky schvaluje kvóty muslimů přidělených Česku.
Nejaky dukaz k tomuto? Odkaz, citace?
Je to samozrejme nesmysl. Tisickrat papouskovana lez. Lidi ověřujte si skutečnost než začnete šířit dezinformace, lži a pomluvy. Jinak se za ně stáváte sami odpovědnými.
Fakta: Jiří Drahoš se jednak několikrát vyjádřil proti povinným kvótám.
Hoax: Jiří Drahoš chce přijmout euro hned a bezpodmínečně
Fakta: Jiří Drahoš se naopak vyjádřil, že bychom měli euro příjmout, až to pro nás bude výhodné.
A poznámka na konec: Drahoš samozřejmě nic legalizovat nebude proto, že je hlavou výkonné moci. Nemůže měnit pravidla, nemůže navrhovat zákony. Změna legislativy je v rukou parlamentu, tj. zákonodárné moci.
Prezident je reprezentant, moderátor a garant řádu.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
navíc už jen v povaze Slováků na vedoucích pozicích je, že "nikdo se nemůže mít lépe než já" tak očešou vrstvy pod sebou aby si natáhli co nejvíc příjmů...
to je ako keby nemec napisal ze v povahe Cechov (a vsetkych smerom na vychod) je kradnut. No a reakcia tych na vychode je automaticky taka, ze ti na zapad su povysenecki curaci
Původní příspěvek od borecshot
Mě osobně se líbí Zeman a jeho postoj říci svůj názor před Eu to dělá z člověka originál a ne papouškovat zájmy jiných států jen aby vypadal dobře
Pak je ale otázka jestli jenom nepřebírá názory od Putina, viz že se má Ukrajina smířit s tím, že Rusko napadlo a zabralo část jejího území stejně tak jako nás v 1968.