Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj chtěl jsem se zeptat udělal jsem si klony
a samozřejmě minipařníček rosym to vodou přes listy.
Stonky od spodu začínají boptnat držim je při maximální vlhkosti
24stupňů 20/4. Někde jsem četl že řízek přijímá vše
skrze listy dokud nemá kořeny . Po říznutí jsem použil clonfix
a je nějaká výživa která se dá aplikovat na listy aby se kořenění urychlilo (s řízky moc s kušeností nemam ) předem díky za odpovědi...
Tak 10.den po říznutí pod propagátorem 2x 37w
Kořinky zatím nikde listy začínaji dostávat žíhanou barvu
nejspíš jim něco chybí nevim co ...
Budu doufat že každym dnem už naskočí kořínky pak už by to mělo jít samo
Původní příspěvek od Kazimír Cropmax od Plagronu, ted se to menuje snad Vita Start.....
Ahoj to se aplikuje přímo na listy ?
Teď si vzpomínam že jsem dostal k pařníčku první výživu jako vzorek jenže nevim jak aplikovat a zahubit je taky nechci ... (foto)
Jinak po tom plagronu se poptam v shopu až tam pojedu pro cocos
Původní příspěvek od Keen Jestli můžeš investovat 400,- tak doporučuju Canna Rhizotonic aplikaci postřikem.
Ahoj
Aplikace postřikem se mi libí zní to dobře a máš to odskoušený ?
Tak teď nevim jestli ten plagron nebo canna každopádně na další řezy si pořídim jedno nebo druhý zatim díky
Ahoj, podle mě ti to žloutne z přílišného vlhka, mokra. Já sem kdysi taky používal ty parníky a akorát mi to v tom hnilo. Skus ty rwl kostky udržovat jen vlhké, nikoli mokré
Ahoj ono už je to asi stejně jedno řezy byli napadeni smutnicemi tak jsem na stonky aplikoval gnat off přepudroval stimulátorem a přepíchl do jiných pěstovacích houbiček teď se děj vůle boží nedávam tomu velkou šanci ale je to asi to poslední co jsem mohl udělat
Tak po dlouhý době ale přece pokračování: Chtěl jsem pořídit rhizotonic ale v growshopu kam chodim lze pořídit víceméně jen Plagron takže drahý vita start...
zdarec
ja na ne po dobu zakorenovani vubec nic nestrikam.narezu dam do jiffu ktery jsou napufrovany na ph 6,ec 0 + korenak pak zakreju pruhlednym vyvysenym vykem obycejnej parnik z obi a min 10 dni na to nesaham,obcas vyvetram tim ze odkryju.jde o to aby mely poradnou vlhkost a to pod tim vikem maji i bez strikani