Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl jsem se zeptat už před několika měsici jsem slyšel o zlegalizování marihuany tak jak to pokračuje asi to neschvalý co???moc rád bych chtěl aby to tu bylo aspon jak v Holansku.
Tak trochu mě to štve. Když to Mareš poprvý (někdy květen, červen asi) zveřejnil že jako chce tu dekriminalizaci konopí tak začala vobrofská bitka mezi příznifcema a těma šitama odpůrcema kdo jako má větší recht. A teď ticho po pěšině. To už to jako zamítli? nebo to Mareš zabalil? (sice někde v monitoringu médií bylo že byl na dovolený ale stejně) nebo přes ty podělaný reformy nemaj na rozumný věci čas?
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
taker: čert ví, taky je docela dobře možné, že chtěl Mareš jenom nalákat voliče na své jméno. a až přijdou volby, tak najednou vytáhne že chtěl legalizovat atd. nezapomínejme že jde o stejného člověka, který chce vrátit majetek sudetským němcům.
PiosOne: Hmm, je to holt furt ta samá podělaná mašinérie. Už mě to přestává bavit. Aspoň že má bejt hezky
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Jo to jo a taky Mareš tvrdil že když mu to neprojde ve vládě a ta ho nepodpoří tak se to pokusí prosadit sám ve sněmovně. Takže prostředky na to rozhodně má ale de vo to jestli se k tomu teď rozhoupe. Fakt už se o tom dlouho nemluvilo.
Někdy mě tak napadá, co potom kdyby to fakt prošlo. Nejdřív by to asi chtělo nějakou pořádnou oslavu/pařbičku a pak konečně začít pořádně užívat tu svobodu. Fakt dobrá představa.
Arnie se nezdá:
Zrovna čtu že Arnold Schwarzenegger nejenom že svojí kandidaturu na guvernéra Kalifornie myslí vážně ale zveřejnil už body pro svojí kampaň: právo na potrat, legalizace marihuany pro lékařské účely, zákaz útočných zbraní a další.
Jasně, nám to moc nepomůže, ale je radost vidět že i jinde ve světě se najde pár aspoň trochu rozumných lidí.
Další měsíc pryč a pořád nikde nic - ani malá zmínka. Možná tak kde koho chytli nebo co kdo sklidil...