Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fázi růstu máš teď, teda pokud svítíš 18 hodin denně / 6 hodin máš tmu. Kdy dáš květovou fázi, tedy 12/12, záleží jen na tobě, jak velké chceš pak ty kytky mít, nebo ještě spíše v jak velkém prostoru je máš.. Můžeš je mít klidně od začítku na 12/12 i když začínáš od semínek a oni se tzv. přepnou sami asi po 3 týdnech, kdy dosahujou určité dospělosti/vyzrálosti nahodit květ Ale budou malé... Jaký máš box a watáž?
Jak to vidím, tak bych je určitě ještě týden nechal na růstu, ale jak říkám chce to vědět co, kde, jak a co je to za odrůdu
Zalezi na modelu, prostoru ve skrini, svetle... Počítej s tim že minimálně o polovinu ještě povyrostou po přepnutí a i pak tam musí zůstat nějakej odstup mezi lampou a vrškama a taky je dobrý vědět co ta lampa dokáže prosvítit... tohle vsechno je treba zohlednit a pak se teprv rozhodovat. Ted mas jeste dost casu, podle fotky.
Spis bych premejslel jak je trochu "srovnat"... ty velky bych zastip (trochu je to zbrzdi) a dal tak cas mensim je aspon trochu dohnat.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Dekuji za informace jinak sorry za preklep s tim rustem prisel jsem z prace a jsem unavenej takze pisu nesmysli. Jinak momentalne holky jsou stare 24DNI co se tyce druhu mam special queen 5 kytek a 2 industrial-plant. potom to srovnani rad bych ale jsem amater a nevim jak strihnout a kde uz jsem videl par videi ale mam strach abych neco neposral rikam to dobre ze mam zastrihnout vrcholky do pulky ? jinak svitim Výbojka Philips Mater SON-T PIA Green Power 400W. jinak mam normalni box 100x100x200cm
Zdar,
řekl bych že na přepnutí je ještě brzy, taky jedu special queen#1 ale pod 200W CFL a na růsta jsem je měl 26 dní a stříhal jsem je co to šlo
mrkni na vlákno a budu sledovat, sem zvědavej jak bude vypadat pod 400W
ať to rostee
Jsem teprve v 21. dni 12/12 takže ještě nevim jinak mam 4 rostliny a už se paličkovatí a cukrujou ...
jinak kytka z příspěvku č.5 je už ideální na stříhnutí a neboj se toho, je to plevel, ustřihneš mu hlavu a vyrostou 2 další ..v týhle velikosti jsem taky stříhal
Zdravím
Předem se omlouvám,že píšu sem.Mám dotaz a nevím kam jinam ho dát a tohle mi přišlo tak jako nejblíž.
Takže mám 20 semenáčků z reg.semen a potřebuju 9 holek.Jak to mám udělat??
Můj plán-Vemu 20 menších květináčů 1-2 litry.Zasadím a 2 týdny budu svítit 18/6.Potom přepnu na květ 12/12.
Jak se ukáže pohlaví zruším samce a vyberu si těch 9 holek.Ty přesadím do větších květináčů,kde už zůstanou a přepnu zpět na růst.
Po nějaké době záleží jak rychle porostou přepnu na květ a nechám dozrát.
Ptám se jestli to můžu udělat takhle nebo je to na prd a mám to udělat jinak??Díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Zdravím
Ještě by byla možnost nechat je na tom růstu v těch menších květináčích 3 týdny a pak přepnout.
Po ukázání pohlaví těch 9 jenom přesadit a pokračovat dál 12/12.To se mi ale nepozdává,že bych přesazoval kyti v květu.
Jestli tu někde o tomhle něco je tak mě tam odkažte.Díky
Zdárek
V květu zásadně nepřesazovat (stres) udělal bych ze všech řezy a ty dal na 12/12 a podle jejich pohlavý vybrat těch 9 který pak přesázíš a hodíš na 12/12
Zdravím
To nepude.Mám box 90x90.Když tam dám 20 semenáčů a ještě vyrostou bude plnej.
Kam bych dal dalších 20 řezů čím svítil atd.
Udělám to podle první varianty příspěvek č.12.Díky
Zdárek
příspěvek 12 je uplně na hovno, revegetace opravdu neni vhodnej způsob na určování pohlaví. většina kytek ukazuje pohlaví dřív než vůbec začnou kvést(preflovers). trvá to cca 25-30 dní od vyklíčení. u každý genetiky je to jiná doba samozřejmě. a když kytka neni pohlavně dospělá(což je právě když ukazuje preflovers) tak stejně nepokvete a je uplně šumák jestli tomu svítíš 12 nebo 18hodin, takže si tim nepomůžeš. takže si počkej na preflo a pak vyházej samce a bude. když si to přepneš a začne ti to nakvétat(což bude stejně až ten 25den nejdřív) a ty to pak přepneš zpět na růst, tak si zaděláš na opravdu "krásný" kytky. trojlisty a jenolisty, možnost vzniku hermafroditismu a navíc třeba dalších dvacet dní čekání než kytka zase začne růst a to za to opravdu nestojí... takže když budeš chtít příště pěstovat přesně děvět samic a nemáš místo ani zkušenosti, tak si kup řízky nebo feminy...