Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec lidi,nedávno sem narazil na hrubý bong(viz obrázek),ale u výrobce není skladem,žeby ho nějaký český eshop naskladnil a nechce se mi to moc objednávat z německa
neví někdo o podobném bongu,který je skladem buď u výrobce nebo už v CZ shopu někde?...hlavní podmínkou je aspon 60cm,7mm - 9mm sklo a percoolatory díky za tipy
joo dávno minulý rok v červnu od té doby bonguju jen když marodim 14dní nebo vánoce,celozávodka ) vlastně jak pak nemusím týden řídit nestojí to znova za to :P .. nad čištěním sem už vyzrál...stojí obyč odlakovač na nehty a sůl ,pak to pákrát propláchneš vodou a je jak nový a za pár kaček.....momentálně vyhlížím nějakého nového miláška,když už sem omezený kdy můžu,tak ať je to aspoň stylově
Osobně bych doporučil spíše honeycomb... Mám možnost porovnání (doma mám) triple honeycomb oproti triple percu (má kámoš) a honey je prostě dál... Navíc, honey čistí tak nějak jinak, že kouř je doopravdy delikátní...
Původní příspěvek od Tellur Osobně bych doporučil spíše honeycomb... Mám možnost porovnání (doma mám) triple honeycomb oproti triple percu (má kámoš) a honey je prostě dál... Navíc, honey čistí tak nějak jinak, že kouř je doopravdy delikátní...
já stejne používám jeste predchladice atd ale ten honey se mi taky libi,jen se mi nelibi v jakých je bongach vetsinou to ma podstavec a to přímo nenavidim,mam radsi ty banky
joo já sem v tom našel zalíbení hned v prvním bongu co sem kdy zkusil první se tady jelo ze skleněnek,pak došli do hry kýble pak sem koupil svůj první skleněný bong a už bych to za nic nevyměnil není nad to si zabublat
Roky jsem nosil s sebou v batohu plastovej 30cm bong, kterej byl legendární - kdo z něj z našeho města nehulil jakoby nebyl. Každopádně časem se tak zašpinil, že jsem se rozhodl pořídit 40cm skleněnej a na ten jsem nedal dopustit. V jedný slabší chvíli, kdy jsem si řekl, že už nebudu hulit, jsem jej prodal kamarádovi a od té doby bong nemám. Při mé frekvenci hulení mi ale ani nechybí
čau čau tak se taky pochlubim se svým hybridem
dlouho jsem chtěl takovou skládačku a až teď vidim co sem všechno vdechoval za hovna je to bomba, dá se tak stáhnout i fakt narvanej kotel a příjemnej pomalej nástup a né tkový ty rychlý trcky
a jde vidět jak hned po prvním uhlí je ten kouř čistej že neni ani zasraný sklo
Původní příspěvek od Dope420 čau čau tak se taky pochlubim se svým hybridem
dlouho jsem chtěl takovou skládačku a až teď vidim co sem všechno vdechoval za hovna je to bomba, dá se tak stáhnout i fakt narvanej kotel a příjemnej pomalej nástup a né tkový ty rychlý trcky
To si piš když sem si přes to dal první kotel tak sem čuměl s tim že to nějak nefunguje, protože z klasickýho bongu dostaneš hned facku nebo do miniuty seš high ale tady ne.. tady to stáhneš a až třeba do 5ti minut teprve cejtíš nájezd je to fakt příjemná změna, ušetří mi to hoodně umejvání a dokonce to bongo ani nesmrdí !!
Původní příspěvek od Dope420 čau čau tak se taky pochlubim se svým hybridem
Zdar, nejdrřív jsem si koupil jen to klasickej bong bez tý baňky na vodu a uhlí...pak mi to ale přestalo stačit jestli si budeš pořizovat tyhle skla, tak si k tomu tyhle baňky kup radši hned, protože určitě ti to taky přestane stačit a ušetříš pak čas s mytím a budeš hulit zdravě