Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No dneska sem lil 50ml do 12litrovy zalivky a EC to z 1.7 nezmenilo ani o fous. Tak jestli to hybe EC tak leda druhym desetinym mistem co uz ten EC metr nezvlada.
Add zkouseni) zalival sem asi 4 zalivky a me osobne prijde ze sou nejaky vetsi listy a stonky jako takovy silnejsi. Taky se to celkove pekne vetvi ale to uz muze byt rostlinou a pak airpotem to nedokazi az tak posoudit sem ten zacatek celkme pokazil takze uz sem rad ze to vubec poradne roste Ptal sem se take v dvou growshopech a v obou hlasili to stejny ze jim lidi na to chodej a ze uz nemaj.
Kazdopadne nikdo asi nemel dost samplu na to aby na tom zajel celou rundu nejaky kytky, takze si budem muset pockat az to laskave biobiz hodni na trh.
Zdar, mrkněte na moje vlákno
měl jsem ten vzorek Product X a kytky to sežrali asi na 5 zálivek (5ml/l) .. ale kombinuju to s jungle in da box hnojkama + jeste stříkam phytaminem což je dle obalu železo ve spreji
určitě to prospěšný je a s ph to docela hýbe, nutno upravit
a na letošním cannafestu jsem dostal vzorek biobizz Acti-Vera a má uplně stejný obsah prvků jak product X (asi nový název)
Původní příspěvek od Dope420 Zdar, mrkněte na moje vlákno
měl jsem ten vzorek Product X a kytky to sežrali asi na 5 zálivek (5ml/l) .. ale kombinuju to s jungle in da box hnojkama + jeste stříkam phytaminem což je dle obalu železo ve spreji
určitě to prospěšný je a s ph to docela hýbe, nutno upravit
a na letošním cannafestu jsem dostal vzorek biobizz Acti-Vera a má uplně stejný obsah prvků jak product X (asi nový název)
Product X bolo označenie (nie názov) pre nový produkt ktorý následne vyšiel pod názvom Acti-Vera.