Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
KOPAC, Pacientský spolek pro léčbu konopím je dobrovolná, nezávislá, veřejně prospěšná organizace, která byla založena koncem roku 2013. Sdružuje pacienty s potřebou léčby konopím a konopnými látkami a jejich podporovatele s cílem hájit jejich zájmy a práva.
Já je zase beru ne skrz sponzora ,ale toho že združuje lidi kteří ví nebo chtějí využít léčbu konopím . Je to cesta jak se dostat k této léčbě nebo aspoň ukázat že to funguje.
I tak je to motivace že konopí umí léčit a ne jen zhulovat pivní víkendovou mládež.
Psal jsem k tomu tématu že jsem dostal info mail od RSkáře ktrého podporuji ...
Já jen k tomu že ten spolek sdružuje i nemocné lidi s roztroušenou sklerózou kteří používají konopí(sami pěstují nebo dostávají od nás "sponzorů" konopí už ve formě kapek) a jsou viditelné úspěchy v léčbě-nic víc nic míň . Kdo a proč to vede mám pocit že nemocné nezajímá ,profil mají i na facebooku toliko k tomu.
Když je cesta jak obejít tu cenu za gram pak je myslím vše OK.