Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kytky zatím nechám 2-3 týdny na okně, poté půjdou ven. Rozhodoval jsem se mezi substrátem a hnojivy Plagron nebo Biobizz, v obchodě nakonec substrát od Plagronu neměli tak jsem se rozhodl pro vše od Biobizz.
Zdravim te. Preju ti hodne zdaru at je to lepsi nez minulej out s nakvetlejma rusakama. Na chronica jsem zvedavej. Chtel jsem ho taky zkusit. Rozhodne budu sledovat
Čus
Po týdnu jsem zase zde. Chronic se celkem vytáhl, už má 21 cm a vypadá to, že se bude dobře větvit i bez zaštípnutí. Chocolope má 14 cm a dost dobře jde cítit, příští týden je nejspíš zaštípnu.
Čus
Týden uběhl a já jsem zase zde. Kytky se celkem vytáhly, hlavně chronic který má 22 cm. Vypadá to, že se bude dobře větvit a tak ho pojedu nejspíš bez zaštípnutí. Chocolope má 14 cm a jde dobře cítit, počítám s tím, že ho příští týden zaštípnu nad 5 patrem.
Čus
Kytky rostou jako z vody, Chronic už má 30 cm a Chocolope 25 cm. Včera jsem chocolope zastřihl nad 6 patrem, sice trochu pozdě, ale přece jen nečekal jsem, že za 3 dny co jsem byl pryč se vytáhne téměř o 7 cm a udělá další patro.
Zdar
K dnešnímu dni mají tři kytky víc než 44 cm a jedna 33 cm. Chocolope se po zastříhnutí konečně větví, ale dost mě štve, že zase kvete. Proto budu další roky sadit nejdříve v polovině května. Chronic jede v pohodě bez známek kvetení. Začal jsem přihnojovat Bio Grow 1,5 ml/l. Tento týden půjdou kytky konečně ven.
Zdar
K dnešnímu dni mají tři kytky víc než 44 cm a jedna 33 cm. Chocolope se po zastříhnutí konečně větví, ale dost mě štve, že zase kvete. Proto budu další roky sadit nejdříve v polovině května. Chronic jede v pohodě bez známek kvetení. Začal jsem přihnojovat Bio Grow 1,5 ml/l. Tento týden půjdou kytky konečně ven.
Proc si je nejebnul ven? Uz ti vrnku nechcipnou staci je mit nekde kde je nesfoukne vichr a je to... nebo si jim mohl udelat provizorni parnicek z potravinarsky folie
Kytky mám venku od pondělí 19.5. a řekl bych, že jsou v pohodě akorát až je potom budu přesazovat tak budu muset substrát mixnou s hlínou jelikož venku na slunci dost rychle prosychá.
perlit mám koupený, ale budu ho přidávat až to budu míchat substrát 50%, hlína 40% a perlit 10%. Ještě mě napadlo přimíchat do toho nějaké slepičince, ale to je asi blbost
Zdar
Kytky rostou celkem v pohodě, Chronic má 53 cm obě kytky, Chocolope je ve fázi reveggingu za posledních 12 dní vyrostly o 1-2 cm teď mají 46 cm a 34 cm. Přemýšlím jestli bych jim neměl zvýšit dávku hnojiv abych revegging trošku urychlil, momentální dávka je 2 ml/l BioGrow. První 2 fotky chocolope a další 2 Chronic.
Po dvou týdnech jsem tady zase. Rostliny neměly dost místa na kořeny, tak jsem je musel přesadit. Po přesazení se zase daly do růstu, Chronic jede bez problémů a obě kytky mají něco okolo 65 cm. Chocolope má 50 cm a 42 cm a začíná se pořádně větvit. Na místě zástřihu kde rostly 3 větve jsem teď napočítal nějakých 13 větví, spodní větve jsem ani nepočítal takže to budu muset prostříhat. Začal jsem hnojit taky slepičincema 5ml/l + Bio Grow 2ml/l. Substrát jsem namíchal 50l BioBizz All-mix + 40l hnědozemě + 10l perlitu.