Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nemám nic neobvyklého.
Něco na menší obrázek pro každého kdo si to čte.
Prostory: 105x115x170 (hloubka, šířka a výška) Slunce: CFL 200w(začátek růstu), 400W MH(zbytek růstu +1 týden květu) a 600W HPS(zbytek květu) Substrát: canna terra plus Hnojiva: fish mix, canna flores, PK od atami a bloombastic + enzymy Květináče: 0,5l a teď jsou v 3,5l Genetika: 20x critical jack
Dnes to máme 21 den od přepnutí a vypadají skvěle.
Ahoj!! Je mi to líto ale dřív jsem moc nedokumentoval, příště se třeba napravím Výšku mám od 61-75cm a vidím to tak za tři týdny že to půjde. Ale to se ještě neví, podle mikroskopu to seknu. Já z toho moc spokojený nejsem. Kámoš mi říkal že se ty řezy tahat nebudou a potřebují hodně vyrůst než to přepnu. Naopak se vytáhly jak kurva a teď mám problémy, už se to dost láme na všechny strany a nevím jak bych to mohl co nejlíp podchytit. Děkuji za karmu a rady....sám jsem zvědavý co z toho bude
Původní příspěvek od Pine Ahoj!! Je mi to líto ale dřív jsem moc nedokumentoval, příště se třeba napravím Výšku mám od 61-75cm a vidím to tak za tři týdny že to půjde. Ale to se ještě neví, podle mikroskopu to seknu. Já z toho moc spokojený nejsem. Kámoš mi říkal že se ty řezy tahat nebudou a potřebují hodně vyrůst než to přepnu. Naopak se vytáhly jak kurva a teď mám problémy, už se to dost láme na všechny strany a nevím jak bych to mohl co nejlíp podchytit. Děkuji za karmu a rady....sám jsem zvědavý co z toho bude
dej ty kytí blíž ksobě aby byly zafixovaný ( a velke stínící listy zašmodrchej pod kytí aby byly na vsětle všechny vršky.. vůbec se toho neboj :-) a pajk se nemusáíš bát že to spadne.. každopádně jsi to měl ohýbat ale no co už teď je pozdě budu sledovat.. :-)
Kdyžtak kup bambusové tyčky a dej je ke kytkám, taky to dělám když pak potřebují opěru kolikrát si tam ještě přidělám na ten hlavní bambus co podpírá stonek další..takže to vypadá jako slovenský znak ..to divné T takže když se mi ohnou větve s většíma paličkama dolů,přitáhnu to eska páskou ktomu ;-)
Díky za rady!
Trochu pozdě ale je tu menší rekapitulace.....něco k tomu. V pondělí to dostalo poslední zálivku s živinami a začíná jím dieta. Pokoušel jsem se o nějaké macro ale moc mi to nejde, tak snad bude na menší náhled stačit
menší update. Už dostávají jen enzymy, začalo se tvořit dost nových trichomů a na microskopu to ještě není ani trochu mléčný, tak mě zajímá kdy to budu sekat.