Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » zdravím osazenstvo groweru
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Host
Host

Obecné zdravím osazenstvo groweru Příspěvek č. 1

Tak jak bych začal. Je mi 26 let a k nějákejch pár pěstu mám za sebou. Většina znich nebyla zrovna podařená nebo byla ukradená :'( co jsem pěstoval tak šlo o prověřený noname, co jsem dostaval od největšího a aspoň pro mě nejrespektovanějšího growera z města.letos jsem se rozhodl že skusím obědnat semena z netu. Obědnal sem : Jack herer 3 semena automatik femiz... Dále jsem šel ještě do jednoho automatu a kvuli tomu že to je kříženec nycd x ruderalis a pojmenovali ji amfetamin a je taky femiz... Dalším vojákem bude 5kousku special queen 1femiz. , pak sem vybral danish durban 2 a těch mám 13 regual semena.nakonec sem šel do skunk xxx 5 kousku a rozhodl sem se pro něj naposlední chvíli a to že to má být odruda ktera vás vrátí do času kdy to vše začalo. Víc si přečtěte na googelu ;-) fotky balíčku se semeny a magnetku na ledničku s logem sensi seed dam až do galerie.kytky si předpěstuji za oknem někdy na konci března začátkem dubna aby mě nenakvetli! Sice to pak zase jede dál ale už to není ono s učinkem! Hnojky jdu do 5l plargonu grow i bloom. Tak že bio :-) fotky budou pořizované z mobilu sony xperia s 8 megapixeli. Co víc bych tak napsal? Asi by toho bylo dost. Tak závěrem nám outdoorářům chci popřát uspěšnou sezónu 2014 s pozdravem Milan

Old Post 01-03-2014 v 18:04 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Vítám Tě kolego!

Už se taky nemůžu dočkat outdoor sezóny, snad bude lepší jaro, než minulý rok. A Special Queen Ti mohu doporučit. venku v pohodě dojede a je to dobrej kouř.

Hodně zdaru,
frek.

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 01-03-2014 v 19:36 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
techem
Stálý Člen

Karma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

vítám tě, a snad to letos parádně pojede...pěstu zdar!!! ;-)

VYCHYTÁVKY a VYLEPŠOVÁKY boxu by Techem

První home made box 2012
Balkón 2013
Home made Sádrokartonový box 2014
balkón a OUT 2014
medical sezóna 2015 by techem
První IN 250W HPS by techem
Druhý IN 250W HPS by techem
Třetí IN 250W mh/400W HPS 4x Super Skunk by techem
Techemova OUT sezóna 2016
Čtvrtý IN Super Skunk růst 250w/květ 400W cooltube

Nekupujte! Pěstujte!

Old Post 01-03-2014 v 19:45 PM
techem je offline   Profil uživatele techem   Find more posts by techem   Foto galerie člena techem   Click here to Send techem a Private Message   Add techem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:40 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
28-02-2021 - Zdravím všechny growery! - 0 odpovědí
22-08-2020 - Zdravím všechny growery !!!!! - 20 odpovědí
28-10-2017 - zdravim growery - 1 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás