Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj tak jsem konečně letos zasadil a konečně jsem sehnal foťák. Takže připojuji i já pár fotek své princezny.
Model: White Shark
Stáří cca 3 týdny. (přesně nevím jelikož sem to sadil u kámoše na mlýně)..
Zrovna sem to chtel podotknout to ´´lozeni ´´na stromy v gumovejch pantoflich asi neni moc idelani ale vsak,kdyz nekdo umi dobre lezt a je si jistej ze nad tim ma kontrolu,tak je to OK.. ja vyhovuje na stromy stary osipany boty se suchou podrazkou a horolezecky lano pro jistotu
Zavlažování mám na principu dvou kýblů kdy v jednom kýbli je kytka a knoty které sají vodu z druhého kýble(zásobárna vody) (u mně cca 6 l). Jelikož mám dost agresivní rodiče kteří nenávidí trávu a dost tuší Tak tam nemůžu chodit každý den..
Pro ty co by nechápali(zde je odkaz) http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=10631
Řekněme že už jsem z toho stromu spadl, ale odřel jsem si jen brutálně pravou nohu, takže cajk.
O stáří rostliny, upřímně nevím přesně ale okolo těch 3 týdnů se to pohybuje
Taky nebude od věci okolí kytky (stromy a hlavně vrcholky) trošku prořezat. Jelikož se mi zdá že je kytka téměř nepřetržitě ve stínu... (Bude to sice problém protože dub který jí poskytuje stín je vzdálen cca 3 metry od dubu kde je princezna.) Ale snad to zvládnu přeskočit v 17 metrech nad zemí. Takže další update buď uvidíte kytí na slunku a nebo mně v nemocnici
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
U nás na vesnici je jedinej OBROVSKEJ problém.... Čórky, proto chci ject stromy. už se nemůžu dočkat za dva dny tam jdu Se tam zpaprikuju a pofrčim xD
A věřte mi nebo ne pokaždé když jdu do lesa tak mě sledujou myslivci ...
Corkari by meli dostavat rakovinu na plochý nohy Tvl tak jestli te sledujou myslivci,tak to neni moc dobry.. Kdyz by te chytli na tom stromu,tak mej pripravenou nejakou vymluvu aby se nepresvedcovali lezenim na strom,ikdyz o tom pochybuju,kdyz to neni videt ten kybl..