Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau, chtěl jsem se jen zeptat jak zvýšim produkci pryskyřice ?
Hnojky mám od AH a ktomu ještě přidávám bloombastic + enzym
Myslíte že můžu přidat víc bloombasticu ? Držim se tabulek a za 2 týdny bych měl sklidit.. Takže mám tak týden max. pak musim dát flushing
Jedu hlínu
Zdar, ucinok neni nejako objektivne dokazany ale robi sa: posledné 2 tyzdne das MH alebo prisvecujes UVA(alebo UVB, neni som si isty teraz narychlo) alebo 2-3 dni tmu a potom kosa . alebo to zkombinujes. Vsetko ma vraj zvysovat mnozstvo psykyrice. daj si to vyhladat, najdes toho kopec
No osobně bych tam nechal sodík. Má lepší spektrum pro květ a vyšší svítivost, což je mnohem důležitější, než trocha UV od MH lampy. Toť můj názor.
EDIT:
Ohledně hnojení bych nepřekračoval koncentrace. Zbytečný je spálit a zaseknout ke konci, kdy ti mají nejvíce kynout, nezapomeň, že tu hlínu budeš proplachovat dlouho oproti kokosu.
Caw ja sem daval holkam na zacek kvetu Bud Blood ale praskova verze kterou sem redil..a jako muzu pouze doporucit..krasne to bylo osypany nic jinyho sem nedaval! hnojil jsem pouze Mother of Earth Tea..takze si myslim ze z teto strakny si muzes vybrat
jinak at se uzdravi a peknej vynos
Bloombastic bohatě stačí, nemá smysl ho kombinovat s jiným boosterem, jedu AH taky s BB a spokojenost, koncentraci nezvyšuj já jedu na 0.5 ml celý kolo a dávám až od třetího týdne květu, ať to roste a tma možná něco na pryskyřici taky přidá, zkus a uvidíš
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"