Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
pred par dnama jsem zkusil poprve hulit bng prez aktivni uhli. Mate s tim nekdo zkusenosti? Na anglickem foru jsem nasel nejakou analyzu, kde typek resi ze uhli absorbuje THC (coz mi zatim neprislo) - pac jsem byl jak strela
Ahoj, prosimte mě.by zajímalo jak vypadá ten nástavec tune. Nebo to uhlí prostě nasypes na sejtko do kotle a nato.material?
Já mám taky zkušenost s filtry s akt. Uhlím, dostal sem jednu krabičku(4 kusy) ale žádnej velkej rozdíl sem nepocítil. I špatně proplachnutej vzorek pořád skrabal v krku.
je to normalni trubka jen trochu prodlouzena. Do ni nasypes uhli a az do toho se pak nasazuje kotel s materialem...Rozhodne nesypej do kotle uhli a na tu kuru.... to nedoporucuju....