Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » vyjde to?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
hasan
Nový Člen

Karma uživatele hasan - 7% Pěstitelská

Obecné vyjde to? Příspěvek č. 1

zasadili jsme až 11.května. co myslíte vyjde to? byly to teda rovnou semena do země. což jak jsem od starejch fetů slyšel se má dělat na velikonoce. teď je to už spíš na předpěstované rostlinky. sem dost napnutej.

Old Post 14-05-2003 v 14:19 PM
hasan je offline   Profil uživatele hasan   Find more posts by hasan   Foto galerie člena hasan   Click here to Send hasan a Private Message   Add hasan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hasan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Los_Meskalinos
Stálý Člen

Karma uživatele Los_Meskalinos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

proč by to nemělo vyjít jestli byly good seeds tak to vyroste a jestli bude dlouho pěkné počasí aby kyti pěkně dozrály, a jestli ti to nesežerou srnky nebo někdo neukradne tak se určitě dočkáš úspěchu. :-)

Absolutní svoboda je daleká budoucnost, k níž jsme všichni na cestě, jejíž obraz nikdo nezná, jejíž zákony nejsou nikde napsány.

Old Post 14-05-2003 v 16:19 PM
Los_Meskalinos je offline   Profil uživatele Los_Meskalinos   Find more posts by Los_Meskalinos   Foto galerie člena Los_Meskalinos   Click here to Send Los_Meskalinos a Private Message   Add Los_Meskalinos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

v pohodě, dobrý kytky sklidíš i když zasadíš třeba v půlce června, jen prostě nedorostou tak velký jako kdyby byly zasazený na začátku května, ale na kvalitu hulení to vliv nemá, mluvim z vlastní zkušenosti, kdy jsem sázel už několikrát, jak v půlce dubna tak i v půlce června

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 14-05-2003 v 17:18 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 4

Jestli si to dal na místo kde kytičkám dopřeješ hodně SLUNÍČKA tak to bude v poho!! to se stalo me minulou sklizen dal sem to na místo kde mé kýti slunka málo měli a taky mi to dali pěkně najevo prostě nedozráli tak jak měli!!! Přeji ti uspěšnou sklizen.

Old Post 14-05-2003 v 21:32 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hasan
Nový Člen

Karma uživatele hasan - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

díky přítelé za naději...hodně zdaru i vám

Old Post 15-05-2003 v 09:27 AM
hasan je offline   Profil uživatele hasan   Find more posts by hasan   Foto galerie člena hasan   Click here to Send hasan a Private Message   Add hasan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hasan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hajtra
Nový Člen

Karma uživatele hajtra - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

tak ja se taky chystam sazet az tedkoms....jedno pole mi uz totiž naka jebka znicila - nevim...bud kanec nebo naky buzici
proste mi nic jinyho nezbejva...
preju ti co nejvytecnejsi sklizen a at to vyjde

Old Post 20-05-2003 v 12:54 PM
hajtra je offline   Profil uživatele hajtra   Find more posts by hajtra   Foto galerie člena hajtra   Click here to Send hajtra a Private Message   Add hajtra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jeckob
Stálý Člen

Karma uživatele Jeckob - 22% PěstitelskáKarma uživatele Jeckob - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Jasan hasan,bude to v poho.Jen by mě zajímál váš názor na to, že na moje kytky svítí sluníčko od rána až (jen) do 14:00 zhruba.Si myslim že je to docela málo,ale to místečko je parádní.Tak co vy na to?Předem dík Jeckob

Old Post 20-05-2003 v 18:24 PM
Jeckob je offline   Profil uživatele Jeckob   Find more posts by Jeckob   Foto galerie člena Jeckob   Click here to Send Jeckob a Private Message   Add Jeckob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tysmo
Nový Člen

Karma uživatele tysmo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

no lidi lidicki ja mam 4 pole a neviem neviem ci mi to niekto nenajde jedno mi uz nasli a zastrihli hovada ale ja som nasiel ich a mam ich v prdeli dufam ze mi to po 5 rokoch konecne vide tak adios a at rostou

?

Old Post 22-05-2003 v 17:27 PM
tysmo je offline   Profil uživatele tysmo   Find more posts by tysmo   Foto galerie člena tysmo   Click here to Send tysmo a Private Message   Add tysmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
semeno
Stálý Člen

Karma uživatele semeno - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

to Jeckob: slunce nezapadne v 14:00, mislim, že je to trochu i výhoda. nemusíš tak častu zalévat
to tysmo: zastřižený kytky okamžitě vyndej a dej na jinný místo. přeju ti dobrou úrodu a na podzim napiš, jak jsi dozahradničil

Old Post 23-05-2003 v 13:30 PM
semeno je offline   Profil uživatele semeno   Find more posts by semeno   Foto galerie člena semeno   Click here to Send semeno a Private Message   Add semeno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Domestican
Stálý Člen

Karma uživatele Domestican - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

čusa souhlasím plně s otonem....! Já už něco "málo" sazenýho mám, ale ještě něco hodím až teď, jelikož nechcu aby mi to vyčuhovalo....je to výhodička...když nechceš dlouhý kyti sázneš to později a v poho....Takže slunce v kyti :-)

Old Post 23-05-2003 v 22:33 PM
Domestican je offline   Profil uživatele Domestican   Find more posts by Domestican   Foto galerie člena Domestican   Click here to Send Domestican a Private Message   Add Domestican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jeckob
Stálý Člen

Karma uživatele Jeckob - 22% PěstitelskáKarma uživatele Jeckob - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Jasně že ne,ale jsou prostě ve stínu lesa.Tak nevim.No jinak někdo mi to už objevil,měl jsem u nich 3 přepravky jako ochranu před kroupama a když jsem po pár dnech přijel,2 bedny byly pryč.Ale kyťátka rostou vesele dál.Loni se mi stalo něco podobnýho,v jedný lesní školce jsem měl květinku v kyblu.No a jednou jdu na kontrolu všechna tráva ve školce i kolem kýblu byla pokosená.Tu kytku jsem ale po prázdninách sklidil.Aspoň někde jsou dobří lidé.ťuk,ťuk,ťuk

Old Post 24-05-2003 v 16:11 PM
Jeckob je offline   Profil uživatele Jeckob   Find more posts by Jeckob   Foto galerie člena Jeckob   Click here to Send Jeckob a Private Message   Add Jeckob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
15-05-2014 - Vyplati se to? - 1 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás