Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zajímala by mě jedna věc. Nikde jsem to tady nenašel, jen v hlavě se mi připletla jedna otázka. Tak se chci zeptat, jestli už to někdo zkoušel nebo má o tom info.
Jestliže mám PH metr, obsahuje určitě i PH čídlo. Co když PH metr rozeberu a upravím ho tak, aby dokázal snímat PH permanentně, tak jak je to u setu třeba PHEC Combo... Je to reálne či ne ? Díky...
Promiň. Nic užitečného co bych nevěděl. Spíše mě zajímalo, jestli už někdo zkoušel vytvořit třeba z těch klasických ručních, které se jen strčí do vody a změří a zase vypnout. A uchovávají se v kapalinách... Jestli už někdo z toho zkoušel udělat permanentní vííš? Myslel jsem, že z toho co jsem napsal je to zřejmé, no radši to napíšu podrobněji no ,-)
Jestli se třeba neliši ty čidla v permanentním a v tom klasickém Ph metru, a jestli je to u EC stejné...
Ptal jsem se na to, či je to možné. Jestli už se o to někdo pokoušel, jaké má s tím třeba zkušenosti, co je třeba předělat, jak to udělat, tak aby to fungovalo.
Jinak těch typu sond zas tolik nebude, ale to by jsme odbihali.
lepši je koupit si externi sondu , se kterou dostaneš i její charakteristku. Pak potřebujes nějaký převodník a pak něco co ten signál vyhodnotí. pH sonda s ručního měřáku moc dlouho nevydrží není na to určená.
Diky Hardi, co mě zajímalo, jestli to ta sonda vydrží nebo ne. Combo už mam vybrané z Ebaye, je to tam 3x levnější a kvalitnější, maji tam comba i s teploměrem a je to za pár.
Jen proto jsem se ptal, protože jsem přemýšlel jestli to udělat z toho, nebo fakt ten combo. Takhle to aspoň někomu daruji
Nevím jak se to s výdrží takhle levný sondy při provozu ale jak psal Hlava v kombu od Hany je to zapnutý pres trafo pořád. Jde jenom o to aby ta sonda nevyschnula. Jinak známýmu jsem před časem půjčil tenhle pH měřák a když se ho po týdnu ptám jak pokračuje tak mi říká : Měřák dobrej akorát to žere baterky, obyčejnou (zinkochloridovou) 9V to vyžere za 3 dny. Tak mu říkám, to je divný, já jí tam měl taky, přes půl roku a pohoda. Nakonec z něj vypadlo že ten měřák měl pořád zapnutej, týden v kuse, akorát doplňoval baterky Už je to asi půl roku a dodneška funguje..