Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dostal sem ale 3 kousky jejich top tao mixu, tak to zkusim z jara nekam pichnout, ale moc se mi na ne nechce plytvat laskou nekde sem tusim i cetl, ze z nekterych ti muze vyjit 2 mesicni automat a jiny maji diky krizeni s AF dozravat ale kolem srpna tusim? moc sem ti nepomohl ja vim
Tak ja mám s top tao seeds jen výborné zkušenosti. Vřele doporučuju early top tao nebo purple top tao. Ideální do našich podmínek. Sklizeň začátkem září. Automaty nejedu tak s něma ti neporadim ale za tyhle dva modely dám ruku do ohně...
Taky si ani nemyslím že to jsou nějací překupníci cizích semen vydavajicich je potom za své. Myslím že čeští kluci odvedli skvělou práci, vyšlechtili a prodávají semena vhodné pro tohle klima. A hlavně co v popisu modelu napíší, je opravdu pravda. Což se nadá říct ani o velkých holandských semenných bankách. Takže ja jedu top tao seeds dál, klukům fandím a doufám že vyšlechtí více takových skvělých genetik. Pestu zdar!
..zdárek..potvrzuji..už lé ta s kolegou používáme například Demon auto Tao a Big auto Tao jako základ pro další křížení/kontrol.opylování a phena co nám z toho lezou jsou jako fakt zajímací..kluci děčínský mužou být právem hrdí..dost slušná stabilita...
...za mě paráda