Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdroj: České noviny Policie stíhá důchodce, který postřelil mladíka 17:24 - 2.5.
17:24 - 2.5.
PRAHA 2. května (ČTK) - Šedesátiletý důchodce postřelil v noci na dnešek ve Střešovické ulici v Praze 6 z legálně držené pistole dvacetiletého mladíka. Zraněný musel být převezen do nemocnice. Střelec se pravděpodobně domníval, že mladík chce vykrást auto. Policie důchodce obvinila z pokusu trestného činu těžkého ublížení na zdraví, informovala Iva Knolová z pražské policejní správy.
Když důchodce ve Střešovické ulici venčil psa, všiml si dvou mladých mužů, kteří se pohybovali u zaparkovaného šedého volva. Muž na ně začal křičet, aby od auta okamžitě odešli. Poté vystřelil do vzduchu, vzápětí další střelou prostřelil pneumatiku vozu. Nakonec třetí kulkou zasáhl dvacetiletého mladíka do boku.
Na místě incidentu policisté objevili větší množství marihuany. Nyní proto zvažují, zda obviní třetího devatenáctiletého účastníka této události z nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek a jedů. Postřeleného policie dosud nevyslechla, protože to zatím nedovoluje jeho zdravotní stav. Šedesátiletý střelec využil svého práva a odmítl vypovídat.
Tak to je pěkný teda děda byl asi dost zmatenej (možná i zmaštěnej) ale střílet na lidi zvlášť když neni pořádně zasvětcenej do situace ..... to je fack děs
Ale jak řek BohouR tenhle stát a jeho legislativa je pomalá a děravá jak moje hlava a proto si takovídle důchodci večer na procházku se psem berou Gun . Což teda taky o něčem svědčí
NO tak to je faakt rachot, ale já už se ani moc nedivím, že se něco takovýho tady v tom bordelu může stát.Důchodce jak je známo už nevyvijí moc aktivit tak sedí doma u bedny a čumí na Snipese s čehož je tak naformátovanej, že si pořídí bouchačku, no a když už jí má tak co by té naší Policii nepomohl.Největší problém je, že z toho nakonec vyvázne s nějakou tou podmínkou, právě protože to je starý člověk, který jednal v afektu a postřelený je vlastně nějaký FEŤÁK nebo DÝLER
Tak to je mor, ale stejně je to nahovno, protože dostane max. podmínku nebo trest natvrdo, ale s odkladem kvůli zdravotnímu stavu, prostě věděl co si mohl dovolit, jen tak z nudy - toť můj názor, takovýho dědka bych šoupnul do cely, ať se na ten svůj život podívá z druhý strany....
Attack government which have broken 'The basic human laws' sign! High grow, higher harvest, highest High! ->
Nazdarek, ten duchodce byl militantní debil, no neřikejte mi že když venčíte psa tak sebou nosíte pistoly. Znám ty lidi a co jsem slyšel to bylo vostrý! Schválně jak by jste se zachovali kdyby jste nastupovali do svýho auta a teď by přišel něakej důchodce a začal po Vás střílet, že kradete auto přitom bylo Vaše ?
no theeda ... ... ten dedek asi mooc cucel na novu ........ abych si taky poriidil naakej gun ... co dyz na mje zacnou striilet naaci stariici ..... abych opjetoval palbu ....
no theeda ... ... ten dedek asi mooc cucel na novu ........ abych si taky poriidil naakej gun ... co dyz na mje zacnou striilet naaci stariici ..... abych opjetoval palbu .... //.... sorka ...sem se zapomjel ...
Duchodci na retez a doma , zadny nocni vychazky,zadny cestovani MHD, to aby potom clovek nosil ven neprustrelnou vestu. Jakto v tom state bude za chvili vypadat aby duchodci nosili kvery a strilely do lidi. Bojim se ze za par let vzniknou gangy duchodcu ala bronx :-DDD.HEHE