Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Komu už kytičky vystrkujou lístečky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Kosa
Stálý Člen

Karma uživatele Kosa - 59% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 1

tak si jdu prohlídnout políčka a co to nevidím.kytičky už rostou.to mi ale zvedlo (tamto ne!!) náladu.

LAGALIZE TO YE WONO!!!!!!

Old Post 13-05-2002 v 11:22 AM
Kosa je offline   Profil uživatele Kosa   Find more posts by Kosa   Foto galerie člena Kosa   Click here to Send Kosa a Private Message   Add Kosa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LeTman
Stálý Člen

Karma uživatele LeTman - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

no este aby ti to zvedlo neco jinyho ! O takovy uchylce jsem este neslysel - ganjofill

Mno me uz taky kiti vystrkuje paruzky...

" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "

Gardens in the sky... a ta nadpozemská chut

Old Post 13-05-2002 v 17:06 PM
LeTman je offline   Profil uživatele LeTman   Find more posts by LeTman   Foto galerie člena LeTman   Click here to Send LeTman a Private Message   Add LeTman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

No, mě už jedna kytička na balkoně vystrkuje lístečky 60 cm vysoko . Docela fešnej keříček, zaštíplej FIM technikou (díky Walhallo za návod ) a obskákanej palicema. Abych takhle nemachroval, tak jsem předpěstovával pod lampama (spořivky a pak sodík), protože jsem byl za prvé nedočkavej a za druhé jsem se nechal zmýlit počasím v únoru a myslel, že už takhle bude furt a kytka půjde v březnu na balkón . Taky si toho už dost prožila, protože jsem jí nedávno dal dost velkou dávku hnojiva a dost jí to vzalo a chvíli po tom jí ten blbej nárazovej vítr (asi před týdnem) zlomil jednu ze čtyř hlavních větví. Ale vypadá to s ní už dobře. Větev má v gipsu (zaizolovanou ), dostává pravidelné vodní obstřiky na ránu a včera jsem jí dal zpátky z nemocnice (kuchyň) na balkón. Když se bude dobře chovat, tak jí ten obvaz už brzy sundám . Po tom co všechno si zatím prožila (a možná ještě prožije) z ní musí být zákonitě nějaká dělovka (je to noname, ale co...).

Sorry, že tu takhle úplně mimo plácám, ale mám nějakou dobrou náladu a musel jsem se s vámi podělit o radost z mé kytičky-Albánky .

Old Post 13-05-2002 v 17:27 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Total kapor
Stálý Člen

Karma uživatele Total kapor - 3% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Mne uz tiez kyticky robia radost. Najvyssia ma 20cm ale kedze som ich nesadil na raz niektore este nevysli. Zatial to neni nic moc, s pociatocnych 50 semien som 9 stratil(mexican sativa), 4 nevysli(passion) a dalsich 10 ma tiez namale a to ich mam len za oknom, neviem ako dopadnu ked ich dam von. tento rok mam fakt smolu. dufam ze to bude zlý zaciatok=dobrý koniec.

Old Post 13-05-2002 v 18:27 PM
Total kapor je offline   Profil uživatele Total kapor   Find more posts by Total kapor   Foto galerie člena Total kapor   Click here to Send Total kapor a Private Message   Add Total kapor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prenda
Šiškula

Karma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 5

Ja jsem si taktez zasadil kyticky jiz na zacatku brezna za vokno (jih). Byli ctyri ,a dva samce (tak akorat) jsem rozsmelcoval do mlika . Je to naka velmi dobra sativa od svagra sam jsem na ni zvedav. Zasadil jsem je vsechny do 20 l kyble vod naky sracky na baraky a jedna z nich (ta rychlejsi) uz ma dobrejch 130 cm ,ta mensi asi 80 . Hnojim hnojivem (??agrocs univ.??).
Uz zacaly obe kvist asi pred 2 tejdnama . A jsem zvedav co z nich bude .

Old Post 14-05-2002 v 19:21 PM
prenda je offline   Profil uživatele prenda   Find more posts by prenda   Foto galerie člena prenda   Click here to Send prenda a Private Message   Add prenda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

to prenda: koukám, že už asi taky pár lidem kytky nakvetly, nebo jak jste poznali kluky a holky

osobně mě to letos dost zaskočilo, za 7 let se mi to ještě nestalo?!

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 14-05-2002 v 20:29 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ziki
Stálý Člen

Karma uživatele ziki - 51% Pěstitelská

Dotaz ?? Příspěvek č. 7

No to snad ani neni možný abys měl už teď kytku vysokou metr 30. Já jsem tak na 30 centimetrech a 7 patrech, předpěstěný řízky. Doufám že až ti kytka vyroste postneš jí do galerie. Rád bych jí viděl v září když už teď je to takovej obr :-)

ride hard - die free

Old Post 15-05-2002 v 09:12 AM
ziki je offline   Profil uživatele ziki   Find more posts by ziki   Foto galerie člena ziki   Click here to Send ziki a Private Message   Add ziki to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ziki! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drevonos
Stálý Člen

Karma uživatele drevonos - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

I jaaaa mam pekne rostouci kytky, ale docitam se, ze tou svoji klasickou technikou - semena v kvetnu rovnou do hliny - na vas asi nemam. Nicmene z toho mam stejne radost.
Uvnitr me to pekne hreje. Akorat doufam, ze to letos bude stat za to - loni sem se s tim moc nes..l a jen tak sem je rozhazel. Navic sem tam nechal moc samcu!!! Myslim ze seminek mam na nekolik let dopredu.

Tak at vam(nam) to pekne roste.

Old Post 15-05-2002 v 11:56 AM
drevonos je offline   Profil uživatele drevonos   Find more posts by drevonos   Foto galerie člena drevonos   Click here to Send drevonos a Private Message   Add drevonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prenda
Šiškula

Karma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% Pěstitelská

Dotaz k otonovym zrakum Příspěvek č. 9

No hele , kluci na me vystrcili koule tak sem je vytrh. Pak tam zbyly jen dve samice . Jednu sem zastrih (jednou) a vona mi ukazala u toho zastrihu dve bliznicky a ta druha zacala kvict casem .

Old Post 15-05-2002 v 15:32 PM
prenda je offline   Profil uživatele prenda   Find more posts by prenda   Foto galerie člena prenda   Click here to Send prenda a Private Message   Add prenda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prenda
Šiškula

k minus22 Příspěvek č. 10

Jo kamarade velice rad bych poslal fotecku ,jenze jsem chudy civilkar a bohuzel doma nemam fotak. Nastesti uz se v rustu temer zastavila (i s kyblem je vysoka 160 cm)
protoze vyhani palicky . Jinak nemysli si ze je to naka supr cupr kytka , ma asi 1cm tlustej stonek a spis je to takova chudinka

Budu se snazit nekde sehnat fotak a vypotit nakej peniz na film

Zdravim

Old Post 15-05-2002 v 15:42 PM
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

to prenda: no jestli se nemýlim a máš to venku tak ale z těch paliček co se ti tam teď udělaly nic nebude, protože perioda je pomalu ale jistě výhodnější pro růst a né pro květ tak, že by se ti mělo podle všeho kvetení zastavit a pokvete to zase až na podzim (koncem léta)

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 15-05-2002 v 17:50 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prenda
Šiškula

k otonovym zrakum Příspěvek č. 12

No zatim to mam vevnitr u okna . Duvod ,proc sem ty kyti vysadil bylo abych mel doma nakou kyticku pro poteseni . Ted se rozhoduju , jestli mam tu kytku s VELKEJMA problemama vysadit nekde venku (jelikoz bydlim v huste osidlene oblasti a nemam k dispozici autak ) a nebo jestli mam zkracovat periodu . Co myslite?

Old Post 16-05-2002 v 11:27 AM
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

to prenda Příspěvek č. 13

Já tu svojí výše zmiňovanou kytku nechávám na balkóně celej den bez zatemňování a kvete vesele dál. Jediný co tam roste, jsou další výhonky pro palice .
Jo a ten obvaz jsem dneska sundal a větev drží a drží... zdá se, že se léčba zadařila .

Old Post 16-05-2002 v 15:04 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prenda
Šiškula

k ocim (dr.) Al-bana Příspěvek č. 14

No to's me docela potesil , protoze se mi s ni nechce vubec hejbat . Jestli Te muzu vo neco poprosit ,pis sem jak ta tvoje kyti pokracuje .Zatim se mi nezda ,ze by vo ty kvety nejak prichazela .

Old Post 16-05-2002 v 17:05 PM
oton
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

no nemůžu si pomoc ale vzhledem k světelný periodě, vám to nemůže teď nikdy kloudně dokvést, bude to řídký a myslim, že to nebude ke zhulení. příroda se prostě za voknem vochcat nedá (samozřejmě mimo skříň a sodík ale to je neco uplně jinýho)

PS: jestli chceš z tý kytky opravdu něco mít tak jí pomůže jedině přesazení ven!

Old Post 17-05-2002 v 12:31 PM
Al-Ban
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

No tak jsem vyměk´a dávám tu kytku na večer z balkónu do skříně, abych jí tu periodu ustálil. Přece jen nechci riskovat ztrátu brzkého hulení . Jinak tam mám ještě jednu takovou větší co nahazuje květy, ale ta už nevypadá tak hezky, tak jí obětuju, abych poznal jestli bude pokračovat v květu nebo ne.
Přece jenom:"důvěřuj, ale prověřuj", otone .

Old Post 17-05-2002 v 21:35 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:08 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás