Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, mě už jedna kytička na balkoně vystrkuje lístečky 60 cm vysoko . Docela fešnej keříček, zaštíplej FIM technikou (díky Walhallo za návod ) a obskákanej palicema. Abych takhle nemachroval, tak jsem předpěstovával pod lampama (spořivky a pak sodík), protože jsem byl za prvé nedočkavej a za druhé jsem se nechal zmýlit počasím v únoru a myslel, že už takhle bude furt a kytka půjde v březnu na balkón . Taky si toho už dost prožila, protože jsem jí nedávno dal dost velkou dávku hnojiva a dost jí to vzalo a chvíli po tom jí ten blbej nárazovej vítr (asi před týdnem) zlomil jednu ze čtyř hlavních větví. Ale vypadá to s ní už dobře. Větev má v gipsu (zaizolovanou ), dostává pravidelné vodní obstřiky na ránu a včera jsem jí dal zpátky z nemocnice (kuchyň) na balkón. Když se bude dobře chovat, tak jí ten obvaz už brzy sundám . Po tom co všechno si zatím prožila (a možná ještě prožije) z ní musí být zákonitě nějaká dělovka (je to noname, ale co...).
Sorry, že tu takhle úplně mimo plácám, ale mám nějakou dobrou náladu a musel jsem se s vámi podělit o radost z mé kytičky-Albánky .
Mne uz tiez kyticky robia radost. Najvyssia ma 20cm ale kedze som ich nesadil na raz niektore este nevysli. Zatial to neni nic moc, s pociatocnych 50 semien som 9 stratil(mexican sativa), 4 nevysli(passion) a dalsich 10 ma tiez namale a to ich mam len za oknom, neviem ako dopadnu ked ich dam von. tento rok mam fakt smolu. dufam ze to bude zlý zaciatok=dobrý koniec.
Ja jsem si taktez zasadil kyticky jiz na zacatku brezna za vokno (jih). Byli ctyri ,a dva samce (tak akorat) jsem rozsmelcoval do mlika . Je to naka velmi dobra sativa od svagra sam jsem na ni zvedav. Zasadil jsem je vsechny do 20 l kyble vod naky sracky na baraky a jedna z nich (ta rychlejsi) uz ma dobrejch 130 cm ,ta mensi asi 80 . Hnojim hnojivem (??agrocs univ.??).
Uz zacaly obe kvist asi pred 2 tejdnama . A jsem zvedav co z nich bude .
No to snad ani neni možný abys měl už teď kytku vysokou metr 30. Já jsem tak na 30 centimetrech a 7 patrech, předpěstěný řízky. Doufám že až ti kytka vyroste postneš jí do galerie. Rád bych jí viděl v září když už teď je to takovej obr :-)
I jaaaa mam pekne rostouci kytky, ale docitam se, ze tou svoji klasickou technikou - semena v kvetnu rovnou do hliny - na vas asi nemam. Nicmene z toho mam stejne radost.
Uvnitr me to pekne hreje. Akorat doufam, ze to letos bude stat za to - loni sem se s tim moc nes..l a jen tak sem je rozhazel. Navic sem tam nechal moc samcu!!! Myslim ze seminek mam na nekolik let dopredu.
No hele , kluci na me vystrcili koule tak sem je vytrh. Pak tam zbyly jen dve samice . Jednu sem zastrih (jednou) a vona mi ukazala u toho zastrihu dve bliznicky a ta druha zacala kvict casem .
Jo kamarade velice rad bych poslal fotecku ,jenze jsem chudy civilkar a bohuzel doma nemam fotak. Nastesti uz se v rustu temer zastavila (i s kyblem je vysoka 160 cm)
protoze vyhani palicky . Jinak nemysli si ze je to naka supr cupr kytka , ma asi 1cm tlustej stonek a spis je to takova chudinka
Budu se snazit nekde sehnat fotak a vypotit nakej peniz na film
to prenda: no jestli se nemýlim a máš to venku tak ale z těch paliček co se ti tam teď udělaly nic nebude, protože perioda je pomalu ale jistě výhodnější pro růst a né pro květ tak, že by se ti mělo podle všeho kvetení zastavit a pokvete to zase až na podzim (koncem léta)
No zatim to mam vevnitr u okna . Duvod ,proc sem ty kyti vysadil bylo abych mel doma nakou kyticku pro poteseni . Ted se rozhoduju , jestli mam tu kytku s VELKEJMA problemama vysadit nekde venku (jelikoz bydlim v huste osidlene oblasti a nemam k dispozici autak ) a nebo jestli mam zkracovat periodu . Co myslite?
Já tu svojí výše zmiňovanou kytku nechávám na balkóně celej den bez zatemňování a kvete vesele dál. Jediný co tam roste, jsou další výhonky pro palice .
Jo a ten obvaz jsem dneska sundal a větev drží a drží... zdá se, že se léčba zadařila .
No to's me docela potesil , protoze se mi s ni nechce vubec hejbat . Jestli Te muzu vo neco poprosit ,pis sem jak ta tvoje kyti pokracuje .Zatim se mi nezda ,ze by vo ty kvety nejak prichazela .
no nemůžu si pomoc ale vzhledem k světelný periodě, vám to nemůže teď nikdy kloudně dokvést, bude to řídký a myslim, že to nebude ke zhulení. příroda se prostě za voknem vochcat nedá (samozřejmě mimo skříň a sodík ale to je neco uplně jinýho)
PS: jestli chceš z tý kytky opravdu něco mít tak jí pomůže jedině přesazení ven!
No tak jsem vyměk´a dávám tu kytku na večer z balkónu do skříně, abych jí tu periodu ustálil. Přece jen nechci riskovat ztrátu brzkého hulení . Jinak tam mám ještě jednu takovou větší co nahazuje květy, ale ta už nevypadá tak hezky, tak jí obětuju, abych poznal jestli bude pokračovat v květu nebo ne.
Přece jenom:"důvěřuj, ale prověřuj", otone .