Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
- Je to Noname od dědy, každý rok je ve sklizni aspoň pár semínek který zasadim, tohle je už čtvrtý rok. Kytky rostou prakticky rok co rok pořád na stejném místě
- Nikdy jsem ničím nehnojil pouze občas zaleju
- Stále jěště chutná velice citrusově :-)
Měl jsem něco podobného taky na masti a čaje ,5let tu samou no name genetiku keřík do jednoho a půl metru ale tenké listy a dokonce to stále solidně zkuřovalo .
Hold domácí kouření je dobrý standart který neurazí jen překvapí.
Za mě fakt pěkné a K+
1.foto - rostou tak rychle az se bojim, že to budou kuci. Musím se jěště bát hermoušů, když už mají vidět první pestíky??
2.foto - příde mi že jí něco, chybí je chudák holka taková pohublá. Má na to nějaký vliv, že semínko z kterého je bylo hodně mini a divně barevný, takový zakrnělý? :-)
tak a je to úspěšně doma, foto report přidám později. Ted mám dotaz na zbylý biobizz, zbylo mi ho opravdu hodne a prý do příštího roku nevydrží úplně ready tak mě napadlo strčit ho do mrazáku. Je to dobrej nápad nebo je to špatnej nápad nebo jakej je to nápad? ;-))) dík
Původní příspěvek od bezdechu Skladovací podmínky: teplota a vlhkost
Všechny Biobiz výrobky měly být skladovány v suchém (nízká vlhkost), tmavém místě při pokojové teplotě. Výrobek je nejlépe střeženým pod 40 stupňů Celsia a nad 5 stupňů Celsia