Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
díky, takže up, řízkům se zatím daří dobře .... proveden upgrade skříně - na stěny nalepena isometrická folie...... udělala jsem polohovatelné světlo které má tři úrovně a místo pasivního odtahu je zde malý pc větráček 6 cm
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
Z vlastní zkušenosti vím, že v takhle malým boxu budeš i se 70W sodíkem bojovat s přesvícením a horkem. Možná tak 50W sodík ale to už jsem dlouho nikde neviděl. Já bych ho zvolil.
S úsporkami ti neporadím s těma nemám zkušenosti.
kamarád má právě 100 w sodík ve stejně velkým boxu a mě se jeví nej ten 70 w sodík pod těma úsporkama to nikdy nebude takový, ale jak říkáš mám strach z toho že to neuchladím takže mám ještě spadeno na 125w úsporku
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.