Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
-"Někdy mám chuť se na všechno vysrat... ale pak si vzpomenu že stejně už na všechno seru"-
-"jeden svet nestačí"-
-"kdo pěstuje, skutečně legalizuje"- 1.grow Jack Herer 125W CFL
Skleník má snímač teploty, vlhkosti v půdě a světla. Na výstup to má čerpadlo, osvětlení a ventilator. Je to dělany pomocí Atmega16 a programované v Bascomu.
Má to automaticky zalívat podle vlhkosti v půdě, osvětlit kytku podle periody a hlídat teplotu.
Fotka: Nerezové tyčky hlída vlhkosti v půdě neboli podle rychlosti přetečení čítače si to převedu na procenta
Zalívej už s kořeňákem, uvidíš jaká bude kořenová exploze, můžeš ho použít i jako postřik, já používám Rhizotonic od Canny a první týden dostávali jak zálivku tak postřik, jen kořeňák nemíchej s dalšíma hnojkama.
A jak je to stím ATA coco A a B ? v tabulce pišou že mam davat všechno dohgromady v lídne se jelo grow a pak bloom trak mě to celkem mate děkuji předem
Používám stejný hnojky jako ty ale jen krátce, přešel jsem od Bio-Bizz a hnojím jak mi doporučil někdo tady, tj. v růstu A + B 3:1 a po přepnutí na květ naopak, tedy A + B 1:3 + 1x týdně voda s upraveným ph a dnes poprvé kapku PK 13 - 14.