Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
už si tady nějaký ten pátek, tak si to dej do indoor fotogalerie, kde můžeš dát až 5 fotek najednou.. A GHS bych se nikdy neinspiroval, jsou to ti největší podvodníci a jen obchodníci!! takové pH patří do hydra a ne do hlíny...
Je tomu 22. dní co jsem ubytoval Rusáky a dnes jsem přešteloval spínací orloj na 12/12. Dal jsem jim přípravnou zálivku na květ = 2ml/l grow + 1ml/l bloom. Každou cca třetí zálivku dávám Alg-A-mic 1ml/l. pH 5,6-6,1, jak to vyjde.
Dopřál jsem si malého upgradu v boxu v podobě diamantové fólie - jsem velmi spokojený, oproti standardní bílé je to nesrovnatelné, až mě i mrzí, že jsem jí nenainstaloval dřív.
Zájimavost, rostliny zdá se mi velmi voní ve vegetativní fázi, dokonce bych řekl, že i více než AK-47. Trošku mám obavy jaké to bude až to pokvete.
Líbí se mi, že nejsou vytahané, naopak krásně košaté baculky
+ líhne se nám tam 5x Durban Poison od Dutch Passion, ten půjde ven
Naposledy upravil UncleBatman 13-04-2012 v 16:07 PM
Dnes jsem jim dal trochu odpočinek od hnoje, takže dostaly čistou vodu upravenou na 6,1 pH .
Jinak nemám žádnou výtku, WR opravdu perfekt zatím, už se nemůžu dočkat na první šišky
+ foto č. 3 , všimněte si, jak se projevuje genetika vdovy v krásně kulatých a baculatých listech. Ak-47 co už jsem měl, dělalo typické sativové podlouhlejší. Toto je vážně nádhera
Dnes jsem jim dal trochu odpočinek od hnoje, takže dostaly čistou vodu upravenou na 6,1 pH .
Jinak nemám žádnou výtku, WR opravdu perfekt zatím, už se nemůžu dočkat na první šišky
+ foto č. 3 , všimněte si, jak se projevuje genetika vdovy v krásně kulatých a baculatých listech. Ak-47 co už jsem měl, dělalo typické sativové podlouhlejší. Toto je vážně nádhera
No to je průjem.. Ne,jede to krásně,taky jdu teď na další kolo do Mh,je to znát..
Krásně kulatý velký listy dělají i velký kulatý stín.Bude se ti to asi horko těžko prosvěcovat..Ale ty už si ňák poradíš,tohle vypadá na hodně dobře nastartovaný pálky..
Díky za ohlas Edo. Naštěstí nejsou moc vysoký, aspoň teda na co jsem ja zvyklej (85 cm je u mě běžný ), takže se to snad propálí. Navíc do toho pere a-wing, tak snad se to povede.
Zahajuji odvetu proti sviluškám ! Ty mrchy mě trápí od samého začátku (dostal jsem klony již napadené). Po nezdařeném boji pomocí nějakého postřiku na pokojové rostliny, jsem se rozhoupal a pořídil údajně velice kvalitní přípravek, který je navíc člověku zcela netoxický. Novinka, která prý velmi dobře funguje.
Zde popis produktu: B.A.C Plant Vitality Plus 0,25L
B.A.C. Plant Vitality plus je 100% organický přípravek, který může být použit pro stresované kytky nebo jako prevence proti hmyzu. Zabijí svilušky i jejich vajíčka ihned po první aplikaci a to i samotnými výpary. Doporučujeme preventivně opakovat postřik po 5 dnech.
PV + je ne-toxický produkt.
PV + lze použít v každém cyklu růstu nebo květu.
Má zároveň jak preventivní tak léčebné učinky proti stresu a sviluškám.
Postřik listí proveďte od dolní k horní části rostliny.
Je doporučeno ošetřit i půdu nebo kokosu.
Tato lahev je na 5 litrů postřiku.
Lze jej použít 6 hodin před sklizní.