Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V kině bylo všehovšudy 10 lidí. Že by to nikoho moc nezajímalo?
Každopádně je to dost poučný a musím se přiznat,že jsem měl místy trochu vlhký oko.
Dobře natočený,chvílemi dost emotivní.I ,tak jsem se při některých pasážích dost nasmál.
Hlavně při Dušanovi + s Rickem Simpsonem na MMM a i ten chlápek kytarista ,kterej byl dost rozbytej si zaslouží můj respekt.
Možná bych uvítal trochu víc záběrů ze skleníku v Izraeli.
V někom to může zanechat dojem,že jsou některý ty lidi v tom dokumentu trochu víc krejzy
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.
a)Nikdy neni pozdě, aktuálně to neni odkud stahnout :/
b)Jsem lama, nemůžu to najít ke stažení
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..