Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prohlížel jsem to tady křížem krážem a nic jsem nenašel.Proto zakládám toto téma.
Kyti jsou pod 4x36w zářivkama (18/6) s 23°C A 41% vlhkostí.
V boxu bylo původně 12 kytek a teď jsem dovezl další od zdejšího matkáře (cca 5 dní zpět).Semotamo rosím odstátou vodou se srovnaným PH na 6,1.
Ještě přikládám další fotky rozlézajícího se problému.
Už se to začíná pomalu tvořit i na nádherných klonech od zdejšího člena.A tyto bílé listy už jsem jednou otrhal a objevily se znovu .....
EDIT: Na fotce č2 jsou listy takové bez konců čepelí kvůli původnímu zastřihnutí nikoliv že by uhynuli.
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
ahoj toto vyzera na nedostatok zivin mal som s tym tiez problem ti zlute listy co mas je nedostatok dusiku .. tie biele okraje listov som sa zatial nestretol.
1 ML na liter vody z hnojivom plagron alga grow je malo podla navodu by si mal na 1 L vody dat 4 ML
mam to iste hnojivo .. takze viem vo co go .. skus pomoze mam odskusane lovu zdar
a ked tak tu mas riesic problemov z nedostatkom zivin
Aragon: mám tady plagron plánek a první a druhý týden stačí 1ml/L a ještě k tomu velký rostliny jsem pohnojil místo plagronu vermifluidem a koncentraci jsem dal plnou .... Takže nedostatek živin to nebude!
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
Vysoká pravděpodobnost 'Padlí' http://www.konev.cz/skudci/padli/
Rostliny je možné stříkat roztokem modré skalice a mýdlové vody nebo postříkej fungicidem např.: BioBlatt
Vypadá to "padli". Já jsem to vyřešil postřikem " DISCUS", dle návodu. A problém jsem vyřešil. Nicméně jsem desinfikoval box i mimo. Může se objevit znovu. "Spory svině zalezlé-))))"