Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny, které propojuje stejná vášen. Přicházím s druhým kolem, kde se představují 4x NL, 4x ERSB a 4x Chronic. Klony jsou od mého oblíbeného parťáka Hlavy.
box 150x120
světlo Sunmaster CoolDelux 600w a GIB XtremeOutput 600w
hnoje Biobizz Grow, Bloom, Alg-a-mic, TopMax a B´Cuzz bloom stimulator (vzorek z cannafestu)
Nově přibyl ORIGINAL A-WING LARGE glass coated (97%) a pH měřič adwa 11
Zemina je namixovanej Plagron Royal mix společně s Plagron grow mixem, v 11l květináčích.
Zálivku upravuju na ph od 5,8 do 6,2, jak to vyjde
Chtěl bych dodat, že přechod z WaveFlectoru medium na A-wing Large je jako když si sednete z trabanta do porsche. Neuvěřitelný odraz. Vůbec nechápu, jak jsem mohl fungovat s Waveflectorem
Všechny rostliny jsem zastřihnul po 14 dnech a budu se snažit je pořádně roztahat.
Úvodní foto je z 21. dne růstu. Kytky jsem nechal dlouho ve 2l květináčích a je to znát, jsou na můj vkus malý.
Naposledy upravil UncleBatman 08-01-2012 v 00:12 AM
Ahoj, zaštipoval jsem. Akorát u Chronica to byla pravděpodobně chyba. Serious seed udávají na webu, že ho nedoporučujou střihat, že se může narušit celkový potenciál rostliny (chronic dělá masivní centrální palici) a opravdu mi dělá dost malé paličky. Ale Northern Lights je perfektní gen.