Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
plisen to urcite neni,,, spis si moc brzo zacal s hnojivama, takhle siroky listy nejsou normalni...je to dusledek rpehnojeni,,, alivej jeste chvilku jen cistou vodou s upravenym ph a s hnojkama pockej... daj se zase doporadku
nevim co mas za substrat ale vetsina je celkem dost rpedhnojena a kytka pestovana ze seminka vydrzi i 4 tydny bez hnojiv v cca 5 litrovym kvetinaci a ty mas jeste vetsi takze urcite jeste neni potreba hnojit
Tak posílám menší update, na některých kytkách se objevily dírky a rozšiřují se fleky. Hnojky jsem do nich lil jen jednou, ted měly čistou vodu s ph 5,8. Každopádně se to nelpší, spíš horší a kytiny ani moc nerostou, z řízků jsem to po pár dnech přepínal a teď se nestačím divit.
Co si myslíte o přesazení do 6ti litrovek? Má to smysl? O extra výnos mi nejde, je tam 400W a když z toho 200 bude sem spokojeny, dalsi kolo chci postavit drip...
Okej je to přesazený ale moc nerostou, dnes jsem zjistil ze jsem mel blbe nakalibrovany ph metr a davamjim osmickovy ph, tak jsem snizil, na 6,3 a liju do hliny vesele dale, uvidime
Tak proti třásněnkám ze kterých jsem kytky podezříval jsem to vzal prostředkem verbatimec. Po třech dnech díry přibývaj tak jsem do zálivky nalil polyverzum a snížil vlhkost. Výsledkoemjskou díry a takový fleky. Je to plíseň? Blbe zabitý hmyz (žádný nevidím)? Už jsem docela bezradný.konečky listů místy suchí na troud. A černé.
6.ty den kvet, zatim nehnojeno, teplota 27,7 ve dne, 23.7 v noci, pH na výtoku 6,6, zatim se ani po dvou postricich Verbatimec uplně neztratily díry v listech. Vypadají, ale myslím líp. Na prvním foto očetření stonku - podezření na začínající plíseň.