Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zapojení tlumivky a startéru. Prosím, ubezpečte mě, zda je to správně. Jinak je zcela bezpečné nechat tlumivku takhle na dřevěné desce ve strojovně? Pálí celkem hodně a mám trochu obavy, aby třeba nemohla způsobit nějaké problémy..
mczemik: Ahoj, díky, to je přesně to, na co jsem se ptal, protože mi bylo divný, aby to bylo položený klasicky na dřevě.. Něco jsem sehnal u nás v elektru, tak už by to mělo být v cajku.
Tady ještě jedna fotka celého kompletu. Prckové už vyklíčili a dneska začneme svítit. V té krabici napravo je umístěná ventilace a meziprostor vycpán rockwoolem pro snížení hlučnosti.
Takhle mám zhruba zatím vyřešeno světlo. Nicméně mi připadá jako by ten větrák netáhl naplno, nebo je to možná můj subjektivní pocit. Přidal jsem jeden Sunon na ofuk výbojky, teploty jsou kolem 33° nevím jak to budu srážet.. Nejspíš výroba cooltuby
Asi by to chtělo přidat ještě jeden PC fan na ofuk mezi lampou a kytkama a napojit ho na 12v trafo, nejlépe regulovatelné pokud to máš v pokoji kde spíš. Není to tak velká investice a kravál se ti taky nijak zvlášť nezvýší a pak by ses pod 30°C měl dostat.
hele ta tvoje zakroucená aluflexa je pěkně nah0vno....potrubí by mělo být co nejrovnější.už při jednom ohybu o 90stupňů přijdeš o 60%+- výkonu větráku.
Pak se nediv že to nedáváš.
narovnej nebo při nejlepším to dej uplně do pytle , rozdíl se projeví okamžitě .