Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prvni round to neni, a tak doufam ze uz konecne budu s vysledkem spokojeny. Poprvy jsem se setkal se sviluskama a aplikoval sem talstar, behem tri tydnu by kyti meli byt ciste, a jelikoz jsem na 24.dnu kvetu, snad zmizely nadobro.
Tkze tedy k setupu:
BOX: 60x80x135 HomeMade
Ventilace: odtah z baumaxu 100m3/h,ofuk 15w+20w
Svetlo: 250w Philips MASTER SON-T PIA PLUS kvetovka
Hlina: Green Label Light Mix
Osazenstvo: 3x White Widow, 4x Jack Herrer oboje od Bulldog Seeds
Hnojky: rust-Emerald Shaman(AN), Root complex(Hesi),Fish mix(BB) kvet-Bio-Bloom(BB),Bloombastic(Atami). (experimentalne Dragon Flower,ktery mi vecpal borec na Cannafestu s prupovidkama jako ma Horst Fuchs jak je je to extremne ucinny a vyzkouseny,dava se to jen treti tyden kvetu...tkze uvidime)
Jinak teploty,vlhkost a PH mam vporadku, holky jsou vitalni, a dari se jim sqele Dohromady tu mam 13 vrcholku, nektere byly zastrihnuty,jine dohani co se da, mam tam ale jungle nezarovnanej...
A je tu 30.den kvetu, svilusky vymiceny, a svejm holkam sem trosku popalil listy tim talstarem, tak snad to holky prezijou. Proplachnuto cistou vodou, a zitra holky dostanou bloombastic,fish mix, a bio bloom. Jinak jako perlicku jen dodavam ze jsem do boxu jako prevenci proti sviluskam,cervcum,smutnicim,msicim a jine zive haveti,vysadil berusky. Jsou to ty nejlepsi bojovnice a slouzi jako bio-pesticid
Ve zkratce receno, tenhle round jsem se na thread vysral Dnes po 14ti dnech proplachovani jsem na 56.dnu kosil... Jsem si jist ze jsem dopadl nejlepe ze vsech svych roundu, a tak si muzete tipnout kolik to teda hodilo, dva co se trefi nejlepe maji u me karmu...