Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak holky už jsou v Hempyho kýblech(docela se jim tam líbí)
vyměnil jsem "stínidlo" za hobby ten můj kartón se vlhkostí skroutil
za světla: 25-28°C, vlhkost 74-90%
za tmy: 23-24°C, vlhkost 54-70%
jestli to přepneš teďka, tak sklidiš tak 1,5gramu...
nech to narůst 2-3-4 tejdny, podle toho, jak vyplníš prostor a pak až přepni. koukni se do ostatních threadů, kdy se přepíná
Původní příspěvek od jatro Jedes ze seminka, kytka potrebuje pohlave dopset, takze neprepinat. Pocitej na rust tak 30-40 dnu. Nebo si sezen rizky, ty muzes prepnout treba po tydnu.
no je to skoro na prepinanie ak chce vyplnit priestor, ale co pises je troska od veci.
Si este nepocul o pestovani zo semien metodou 12/12 hned po vykliceni? je tu par threadov o tom
jatro hele nevim ale prepnout to muze driv nez za 30-40 dnu da se i od zacatku svitit jen 12 jak pise kolega bandita a mam dost silnej pocit ze rostlina projevi sve pohlavi (pohlavne dospeje) az par dni po prepnuti nebo?? jinak to je celkem v poho za cvily bych je prepnul kdyz chces prepinat hned (0-7dni) chce to vetsi pocet pac se pak moc nevetvi preju hojnou urodu
foto 1: přehodil jsem je přece jenom je pod objímkou méně světla
foto 2: a po 5ti dnech kořeny už prorůstají do odtokové díry je poznat že jsou konečně u zdroje živin
dneska jsem nafotil každou zvlášť ať je vidět jak jsou rozvětvené
chtěl jsem je už i roztáhnout ale rozhodl jsem se že když tak pěkně rostou
postavím jim nový box o rozměrech 157x80x50 bude to pro ně
určitě lepší bydlení a doufám že i pro mně větší možnost chladit 250w HPS
kterou se chystám zapojit tak za týden
přidám k nim ještě dvě holky od Dinafem a to Critical+ autoflowering
myslím že stihnou dozrát akorát současně
Ph zálivky 5.2
Ph odtoku 6.1
teplota 25-29 °C
vlhkost 45-60 %
52.den růstu pod 85w CFL
výška 20-25cm
díky hustotě a olistění došlo ke zhoršení cirkulace vzduchu a nárůstu teploty na 31 °C (odtah jede kvůli hluku jen na 50%)
vše vyřešil pc větráček připevněný ze spodu na roštu(lampa je na pevno a vzdálenost od ní reguluji pohybem zavěšeného roštu)