Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teplota : Den 27°C Noc 21° Vlhkost : 3x denně rosím odstátou vodou
Holky docela sílí, akorát jsou 2kytky zlehka popálené, tak jsem musel zvednout lampu.
Počítám ještě tak 3 dny a kytí půjdou do 6,5l květináčů.
Haze jedou zatím nejlépe.
Včera jsem 3x Haze a 5x BB přesadil konečně do 6,5l květináčů, na 1 mě bohužel nevyšel květináč, ale dneska jsem pro něj byl a už jich tam je 6. Ve skřínce není dost místa, takže tam zůstal 2xHaze a 2x BB + požraná kytka a nepřesazený BB(FOTO Č.1).
BOHUŽEL HLADOVEC (kocour) byl moc aktivní a při přesazování si zcela nenápadně začal pochutnávat na 1BB, chudinka ta už se asi neprobere(FOTO Č.2) dávám jí tak týden a uvidím co s ní.
Pak jsem dal 4 holky na balkón a za ně přidělal diamantovku(FOTO Č.3), nicméně při dnešních ranních teplotách sem je musel dát zpátky dovnitř, na teploměru byli 3 stupně .
A purply jsou teď v pařníku za oknem(FOTO Č.4) a zítra půjdou do 11l květináčů.
Jinak myslíte, že už bych mohl začít hnojit??? Nevím jak moc je předhnojené to guano.
Původní příspěvek od Spála
Jinak myslíte, že už bych mohl začít hnojit??? Nevím jak moc je předhnojené to guano. [/B]
Jestli je to něco s guanem, tak bysh čekal ještě alespoň týden. Pak bych začal dávát hnojky jen po malých dávkách... ALe myslim, že ta zemina bude předhnojená aspoň na 5 týdnů..
Původní příspěvek od Semtex_! moje autobluebery roste tak 13 dní a májí jen 3-4 cm myslíš že to stihne nahodit aspon tech 60 cm ?? jinak to máš moc pěkný
No s automatem ti moc neporadim,nemám zkušenosti.Podívej se co píše seedbanka.Pokud to budeš mít ale na balkoně a na východní straně k tomu,tak bych s tím moc nepočítal,ale záleží na genetice samozřejmě.Jinak venku by to mělo dorůst do maximálka určitě,myslím.
Původní příspěvek od Semtex_! moje autobluebery roste tak 13 dní a májí jen 3-4 cm myslíš že to stihne nahodit aspon tech 60 cm ?? jinak to máš moc pěkný
taky se toho docela bojím u haze ani ne ty jedou dost rychle ,ale ty blueberry jsou o neco pomalejší ale co sem četl tak autoflowery rostou i ve fázi květu
Původní příspěvek od Spála autoflowery rostou i ve fázi květu
....První 3-4 týdny ti v květu rostou všechny kytky....Pak už většinou rostou jen palice. Samozřejmě záleží, co v dané genetice dominuje...Jestli sativa nebo indika...
Původní příspěvek od frek
....První 3-4 týdny ti v květu rostou všechny kytky....Pak už většinou rostou jen palice. Samozřejmě záleží, co v dané genetice dominuje...Jestli sativa nebo indika...
Teplota(box) : Den 28°C Noc 21°C Vlhkost: okolo 50% Hnojky: 1ml Biogrow + 1ml Fishmix(postřik)
Holky v boxu jedou moc pěkně, akorát 1 BB byla vyměněná a daná za okno. Tady je tak trošičku chudáček(semínko, které vyklíčilo jako poslední) + ožraná kytička(vzádu) (FOTO Č.1)
Pak tady máme fotečku nejkrásnější kytky a to Haze Automatic. (FOTO Č.2)
Holky co nejsou ve skříni mají udělanej takovej pařníček(spíš kůli kocourovi než na efektivitu) 2xBB (FOTO Č.3)
No a purply co jsou za oknem tak se akorát táhnou za světlem , takže jsou to takový košťata.(FOTO Č.4)
Zbytek holek už jsou u kámoše za oknem, teploty už by snad měli stoupat, ať se ty holky můžou šoupnout na balkón.
BONUS
Jdeme si takhle s kámošem na jointíka, a copak se na náš neusmívalo za lavičkou , takže pro ty kdo mají problém s klíčivostí, tak tady máte důkaz, že je konopí opravdu plevel (FOTO Č.5)