Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zajímalo by mně kamse poděl Breeder Steve a jeho odrudy já sem slišel že se nasral protože jeho modeli používalo čím dál víc "šlechtitelu"avon tím pádem přicházel o zisk,máte někdo info co sním je nebo kde se dá koupit ještě něco od Breeder Steve.
Blue Sat. 2.2 za 40$ ve vikendove akci byl jasna volba
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
.....no vdnešní době kdy už je trch vyhladovělej tak puvodní autor prodá svuj patent kterej se bude dělat,množit,jakoby v licenci aspon to tak chápu,nebyl,byl to záměr Stevese??
Původní příspěvek od kde? st*3 venku řekl bych tak průměr..s plísní je to u něj hodně špatný je náchylnej jak prase..co se chuti a účinků týča tak slabej podrůměr!!
je možny žes mě dal něco jinyho!!jinak dík za promazání příspěvků!!
a st*3 je dle mě shit!!
....no tak jestli je to nespokojenej zakazník tak je to v pohodě protože seš tento rok jen "druhej", ...... z tech 400lidí to celkem ujde ale jak to tak vypada je to ten samej blb kterej ode mě dostal Pred 3mi lety nejaky ST3 a nevoněli jak by si to chlapec představoval , no nevim že te bavi furt se registrovat (za 8 pětek ) a pak se hned smazat klidne dál přispivej )))velké DÍKY Hlava