Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Sweet Tooth #3 (čtvrtá generace, třetí backcross k matce Sweet Pink Grapefruit).
Sweet Tooth je výsledkem jedné backcross linie, u které bylo cílem najít otce založeného na taxonomii a aroma originální SPG matky. Grapefruit je opravdovým favoritem u pěstitelů i spotřebitelů. Je to pravděpodobně nejvíce pěstovaný druh u komerčních pěstitelů ve Vancouveru. Z předchozích BX2 semínek, kde byl otec vybrán z velmi homogenních rostlin, podobných grapefuitu, by tato generace by měla být velmi vhodná pro další křížení. Rostlina je vysoce výnosná, a zachovává vyjímečnou sladkost, pro které je tato odrůda známá. Krásná rostlina s nádhernou chutí a pozitivní vibrací. Baculaté palice jsou zárukou smějícího-se high. Rostliny jsou odolné a snadno se pěstují, a preferují sušší dozrávání, jejikož palice jsou dost tlusté na starosti s plísní. Tyto šťavnaté krasavice by měly být na větrném místě dobře upnuty, aby unesly svou značnou váhu. Velmi dobře prosperuje jako malý keřík, ale při adekvátních parametrech se z nich stane vysoká rostlina. Sami rozhodněte, zdali je Sweet Tooth #3 vyjímečnou komerční odrůdou nebo vaší miniaturní vychytávkou. Doufám, tyto rostliny budete vychutnávat tak jako já."
-- Breeder Steve, Switzerland
Móóc pěkná práce, to se mojí skromnou karmou ani nedá ocenit a ty palice to bude pokouřeníčko
Sweet Tooth je fakt hezký model. Prosím tě napiš jak byla ta poslední kytka asi tak vysoká dík. Ten kořenovej bal fakt mazec.
Ty kořeny se mi zdaj MAXI velký.Ale karma je bezesporu tvoje.Moc pěkný kytky.Hodně ti závidim.Mám taky good model WW,ale ta tvoje nádhera.Myslíš že by někdy mohli být řízky?
Móóóóóóóóc pekný kytindy a ty koreny sou taky dost husty.
co si tam lil prosimte za hnojivo? ja nevim jaky mam jeste koupit, zatim sem si wobědnal ten zlutej kristalon
na květ, tak mi sim tě něco poraď. diky ti. zkusim ti dat moji prvni karmu, tak doufam ze ti nedam tu spatnou....
sem tady novej. ale na nekom to skusit musim.
faq pekný kyti.
Jo a to hnojivo mam taky na bubbler. kolik si tam toho dával? dik.