Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » O.S. Konopí je lék hledá dodavatele konopí pro léčebné účely
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
mrakoplas
Stálý Člen

Karma uživatele mrakoplas - 70% Pěstitelská

Registrován: Mar 2005
Příspěvků: 611  

o.s. Konopí je lék hledá dodavatele konopí pro léčebné účely Příspěvek č. 1

Zdravím všechny přátele a milovníky konopí,

tady zasílám odkaz pro všechny dobré lidi, kteří jsou zdravého rozumu a rebelského ducha, kteří se nesmíří s účelovým manipulování myšlení lidí a NEmožnost se svobodně, na základě vlastního lidského práva a bez právního postihu, rozhodnout čím chtějí být léčeni.

Lidstvu je cíleně a navíc za jeho peníze vnucováno přesvědčení, že dobré pro jeho zdraví a život jsou pouze ony kýmsi vymyšlené a navíc drahé umělé chemické sloučeniny. Že přírodní látky jsou pro člověka zlé a jedovaté, a že lidé je třeba před nimi chránit.

Nicméně naopak věřím, že čím dál více lidí, se s takovou myšlenkou neztotožňuje a obrací se na, v současné době nesprávně používano slovo, alternativní způsoby léčení.

Slovo ALTERNATIVNÍ (jiný, zástupný, náhradní) se jen díky NÁM - uvědomilých, proti -prohibičních sdružení a jiných podobně smýšlejících subjektů – NE díky politikům, farmaceutických firmám a jiných lobbistů - může stát (zaměnit) slovem, primární - hlavní - elementární, šetrnější a dostupnější.

Jsem přesvědčen, že je zde spoustu takových lidí, kteří chtějí toto slovo změnit.

Věřím, že je zde mnoho pěstitelů a příznivců , kteří se již konopím léčí nebo jím léčí lidi ve svém okolí a na vlastní oči vidí, jak dokáže pomáhat lidskému zdraví .

Občanské sdružení Konopí je lék se snaží pomáhat lidem, v co nejširším měřítku ,ale stát bohužel nesdílí dle velmi zanedbaného a omezujícího zákona tyto snahy a OPĚT pod jeho falešnou ochranou ukradla letos v září v Ospělově několik desítek rostlin konopí, určených pro léčení lidí, včetně velmi vážně nemocných.

Tudíž se ho nedostává a lidé trpí.

KJL si velmi váží všech lidí, kteří budou ochotni darovat, či prodat (nutná registrace) rostliny konopí určených pro výrobu léčiv jako např. konopné masti, výtažky, tinktury, prášky, čaje.

Pokud si myslíte, že byste mohli podpořit svými znalostmi, zkušenostmi, či zdravým zápalem občanské sdružení Konopí je lék, zaregistrujte se, jako pěstitelé a podpořte výzkum konopí pro léčebné účely.

http://www.konopijelek.eu/pestitele

http://www.konopijelek.cz/index.php.....%20na-apatyka

http://www.konopijelek.eu/registrov...-pestitelu.html

Pokrok je možný jedině tehdy, když se inteligentně porušují zákony.
Boleslav Barlog
COB,Chronic, Cinderella99, Great white sharks, Agent Orange, Sour Jack, Belladonna, Belladonna, Orange Bud(out) Zvýšení objemu nádrže zvlhčovačky SPS 808 PG-13 Heriuana

Old Post 15-10-2010 v 22:43 PM
mrakoplas je offline   Profil uživatele mrakoplas   Find more posts by mrakoplas   Foto galerie člena mrakoplas   Click here to Send mrakoplas a Private Message   Add mrakoplas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 2

z konopi je lek uz je akciovka? to se ale ubira jinym smerem nez je obcanske sdruzeni...to pak trosku smrdi alternativnim byznisem az naste mozna den D.... to hle by me zajimalo jelikoz bych nejaky pytel klidne dohodil

Old Post 16-10-2010 v 06:53 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrakoplas
Stálý Člen

Karma uživatele mrakoplas - 70% Pěstitelská

Registrován: Mar 2005
Příspěvků: 611  

Příspěvek č. 3

Ahoj Crtkku,
akciovka to neni, mozna v budoucnu neziskova akciovka ,ale do marketingovejch veci moc nevidim, tak presne teď nevim ,
tady jsou stanovy:
http://www.konopijelek.eu/konopi-je-lek/stanovy.html

Jinak pokrytí nákladů neni pro KJL nic jednoduchýho , zvlášť když si staát nepřeje ,aby něco takového fungovalo a lidi se mohli léčit za min. náklady, tudíž hodně záleží na sponzorech a jiných spřízněných duší ,kteří KJL pomáhají fungovat.
Jinak veř ,že byznys pro obohaceni kapes několika lidí ,kteří to dělají ve vlastním zájmu a bez žádnýho výdělku to opravdu není.
Kdyztak se zastav v Alfu Dušan nebo někdo jinej kompetentní ti , řekne více info...

Vykoupené konopí si de facto kupuje pacient , ze kterého mu bude zpracován lék.
U každého vzorku bude provedena anlýza na THC a dle toho fin. odměna.

nicméně záleží na každym ,jak chce přispět , chápu to tak ,že člověk bude mít tři možnosti jka poskytnout konopí.....podle svyho uvazeni si vybere zpusob, ktery mu nejvic vyhovuje

-Darem-na darovací smlouvu ,kde se vypočítá darovací cena (asi podle cen na ,,černém trhu´´ 150,-/g) ..možnost odečíst z daní

-Reg. pěstitel- cena dle obsahu THC

-anonymně

KJL se snaží šířit povědomí o léčebném účinku konopí mezi širší veřejnost a získávat z něho léčiva, kterým se mohou pacienti léčit. Pro přijetí do programu musí člověk splnit určitá kritéria, např. prokázat, že léky z konopí z lékařského hlediska on nebo koho zastupuje opravdu potřebuje......lékařská zpráva atd....

V současnosti se připravuje oficiální petice a donutíme konečně všechny papaláše, bafuňáře a jiný výlupky se tím zabývat a 17.11. (Den boje za svobodu a demokracii) bude akce Žižkovské hovínko kde se bude nosit hnůj před vládu.

Hodně i napoví soud s Dušanem Dvořákem , který by mohl být průlomovým a bude záležet nal lidech jak se tomu postavěj, ale pokud se třeba toho 17.11. shromáždí tolik lidí, jako třeba na MMM ,tak toho bude i plná bedna....hlavně to nenechat utichnout.

Pokrok je možný jedině tehdy, když se inteligentně porušují zákony.
Boleslav Barlog
COB,Chronic, Cinderella99, Great white sharks, Agent Orange, Sour Jack, Belladonna, Belladonna, Orange Bud(out) Zvýšení objemu nádrže zvlhčovačky SPS 808 PG-13 Heriuana

Old Post 16-10-2010 v 09:26 AM
mrakoplas je offline   Profil uživatele mrakoplas   Find more posts by mrakoplas   Foto galerie člena mrakoplas   Click here to Send mrakoplas a Private Message   Add mrakoplas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 4

nechápu to, si to představujou že tam vběhnu s půl kilem trávy, hodim ji to na stůl, podepíšu papír že jim jako to půl kilo věnuju a jdu? to samý co to je ta registrace? hodim půl kila na stůl s občankou, zaregistruju se a jdu? Nejsem magor, benga je pak vyberou a na papíře budou mít množství i s cenou a adresou.Nebo je to jinak?

Old Post 16-10-2010 v 19:07 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 5

Je to jen návod jak rozjet obchod s drogama , ve stavu kdy je to nelegální ještě to prodávat jako dýler někomu kdo s tím má byť dobré umysly mě staví do role zločince.
Pokud to bude formou anonymního daru s prvky bezpečnosti dalo by se o tom uvažovat , takhle si budu koledovat o malér vozit někde pytel mariány .
Nehledě na to že náklady spojené s pěstem se dají řešit i jinak.

Old Post 16-10-2010 v 19:25 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrakoplas
Stálý Člen

Karma uživatele mrakoplas - 70% Pěstitelská

Registrován: Mar 2005
Příspěvků: 611  

Příspěvek č. 6

Když jsi během totalitního režimu veřejně projevil odpor proti vládě , i když jsi byl přesvědčen ,že máš pravdu a široká veřejnost byla stejného názoru ,jen se bála ten svůj odpor individuálně projevit nebo jen o tom kecali v hospodě ,tak tě mohli taky zavřít a někde zastřelit. Ale ovlivnils ty lidi, co se bojej postihu nebo vůbec nevěděli,že žijou ve světě bez demokracie. viz.Ćína, která vyměnila komunisticke vlajecky a tanky za totalitni kapitalisticko socialne cenzurovany rezim, kde si jak to vypada vymysleli i vlastni ekonomiku

KJL má od státu povolené viz stanovy 3. prisp. s Konopím nakládat .
Zákon je nesmyslne a nejednoznacne napsanej ,jelikož píšou. kdo je neoprávněný vyrábět, dovážet bla bla ,ale už nepíší kdo je oprávněný.

A jak jsem psal ,tak jen záleží na tobě jak se rozhodneš konopí poskytnout , podle toho ,jak hodne se chces vystavit riziku odhaleni. Samozrejme ,ze KJL ti automaticky poskytuje pravni ochranu.

Pokud nechceš dávat svoje údaje ,tak konopí prostě daruješ anonymně .
V tomto případě asi nedostaneš peníze , kvuli učetnictví ,aby nebyl problém s financakem.

Kazdopadne ver ,že to konopí nevyhulí parta hipiku , během výroby caje a masti z listí, konopí se využije pro výrobu léků konkr. pacientu.
Cim kvalitnejsi konopi , tím se více hodí na nejůčinější lék z konopí a to čistý výtažek-tinktura , známej jako Fénixovy slzy, Peagesovy kapky, Zlatý olej ... U každého výtažku se může lišit způsob výroby a volba rozpouštědla. Ale princip získání je stejnej.
Tento lék je vhodný na léčení několika druhů rakoviny, Perkinsna, Alzhaimra, RS, AIDS, bercovy vredy, atd...

Pokud byste měli zájem stát se reg. pěstiteli, tak pochopitelně je nutná registrace a splnění nějakejch podmínek ohledně zkušeností v pěstování atd.
Ceny jsou uvedeny viz. ceník.

Jinak případný odvoz by podle mě nebyl problém se domluvit .

jo a děkuju za karmu , myslim, že se zvedne každýmu ,kdo se zapojí

edit: ještě taková perlička:
Podle šéfa zdravotnického výboru Sněmovny Borise Šťastného (ODS) je vize marihuany na předpis jen zastíracím manévrem. "Pokud výrobce užije látku obsahující thc (účinná látka v marihuaně - pozn. red.) do léčivého přípravku a schválí mu to úřad, není v tom problém a tak to normálně funguje, žádný zákon tomu nebrání.

http://zpravy.idnes.cz/marihuana-na...5102_domaci_jba

Pokrok je možný jedině tehdy, když se inteligentně porušují zákony.
Boleslav Barlog
COB,Chronic, Cinderella99, Great white sharks, Agent Orange, Sour Jack, Belladonna, Belladonna, Orange Bud(out) Zvýšení objemu nádrže zvlhčovačky SPS 808 PG-13 Heriuana

Naposledy upravil mrakoplas 17-10-2010 v 10:45 AM

Old Post 17-10-2010 v 09:40 AM
mrakoplas je offline   Profil uživatele mrakoplas   Find more posts by mrakoplas   Foto galerie člena mrakoplas   Click here to Send mrakoplas a Private Message   Add mrakoplas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 7

ty tomu nerozumíš, myšlenka je to pěkná, ale stále je to trestný čin jen pro mne. Já to vyrobim a rozšířim. A je jedno jestli partě hipíků, nebo nadšenců konopného výtažku. Krom toho si to sdružení dá asi těžko do ůčetnictví "nákup drog".Takže se ptám znovu, co to je ta registrace?špatnej vtip? A to stou totalitou snad nemyslíš vážně? máme demokracii a jsou přece cesty jak konečně dokopat poslance aby schválili zákon který je všude kolem o podmínkách pěstování a využití marihuany pro výzkum a výrobu léčiv.To sdružení přeci vyrábí lék, takže marihuana na předpis jim je stejně k ničemu. Myslím že k tomu stačí aby to nadnesl v parlamentu jeden poslanec, tak ať mi nikdo neříká že sdružení s takovou popularitou a spousty vyléčených pacientů nemá jak se podílet na procesu legalizace.

Old Post 17-10-2010 v 11:20 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrakoplas
Stálý Člen

Karma uživatele mrakoplas - 70% Pěstitelská

Registrován: Mar 2005
Příspěvků: 611  

Příspěvek č. 8

registrací máš povolené činnosti ,které KJL mají ve stanovách potvrzené státem.
Tudíž Ti KJL zaručuje pravní ochranu.
Pravne postihnutelnej jsi uplne stejne jako obhajitelnej, i kdyz to zni divne. A nerikam ze se nevystavujes riziku ,proto jsem daval ten priklad s komančema

jinak nevim ,jestli se to zapíše do účetnictví jako nákup drog ve smyslu ,že droga je vnímána jako lék (což dříve tak bylo) nebo náklady spojené k získání biologického materiálu pro výrobu konopné tinkury technikou Franty kocourka.

Dále máš zákon ,kterej ,jak říkáš stačí dokopat pár línej zadků z vlády aby ho doplnili .
A ty zadky jim musej proste nakopat lidi a ostatni sdruzeni, org. a jine subjekty kolem konopi a drog ,oni už sami někdy si neuvědumjou co je dobrý a špatný.
Všechno co chtělo bejt věděno je už řečeno ,takže už jen přejít k činům a to je někdy to nejmíň pohodlný.

A právě odborné sdružení KJL se snaží zapojit lidi okolo konopí , adiktologická centra,lékaře ,pěstitele , prohibiční sdružení, veřejnost atd a donutit vládu od keců k činům.
Vladě bylo v desítkách spíše stovkách případech zasílána žádost na vyjádření k prosebným dopisům od pacientů, návrhů na dekriminalizaci atd ,ale vláda jak si nekomunikovala nebo jen velmi sporadicky.

Nedávno tu byl mezinarodni meeting o promatice drog a v soucesnosti si vlady zacinaji uvedomovat ,jake penize jim protekaji mezi prsty prosazovani represi vuci drogam nejen u konopi.

Dokonce sefove ENCODU a LEAPu se zůčastnily návštěvy edukativní konopné kliniky KJL na Žižkově

Vsechno okolo prosazeni lečebného využívání konopí je v procesu , připravuje se petice.

Pomocí léčby a osvěty je KJL jediná veřejná organizace v CR, která dává jasně najevo jeho pozitivní důsledky na zdraví v praxi ,ne jen na papire.

Pokrok je možný jedině tehdy, když se inteligentně porušují zákony.
Boleslav Barlog
COB,Chronic, Cinderella99, Great white sharks, Agent Orange, Sour Jack, Belladonna, Belladonna, Orange Bud(out) Zvýšení objemu nádrže zvlhčovačky SPS 808 PG-13 Heriuana

Old Post 17-10-2010 v 13:35 PM
mrakoplas je offline   Profil uživatele mrakoplas   Find more posts by mrakoplas   Foto galerie člena mrakoplas   Click here to Send mrakoplas a Private Message   Add mrakoplas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnny Appleseed
Nový Člen

Karma uživatele Johnny Appleseed - 86% PěstitelskáKarma uživatele Johnny Appleseed - 86% Pěstitelská

Registrován: Feb 2006
Příspěvků: 25 

Příspěvek č. 9

citace:
Původní příspěvek od mrakoplas
registrací máš povolené činnosti ,které KJL mají ve stanovách potvrzené státem.
Tudíž Ti KJL zaručuje pravní ochranu.

Zdar, jako nechci prudit, protoze si samozrejme vazim toho co Konopi je Lek dela pro legalizaci a vubec pomoc nemocnym. Ale tahle poptavka dodavatelu je mam pocit je trosku za hranou ... K cemu je pravni ochrana od sdruzeni, jehoz hlavni "jednatele" jsou momentalne v dlouhodobem soudnim sporu se statem s pomerne nejistym vysledkem...?

Fry: Why would a robot need to drink?
Bender: I don't need to drink, I can quit any time I want.

SON-T 180W CFL vertikální setup

Old Post 19-10-2010 v 00:12 AM
Johnny Appleseed je offline   Profil uživatele Johnny Appleseed   Find more posts by Johnny Appleseed   Foto galerie člena Johnny Appleseed   Click here to Send Johnny Appleseed a Private Message   Add Johnny Appleseed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrakoplas
Stálý Člen

Karma uživatele mrakoplas - 70% Pěstitelská

Registrován: Mar 2005
Příspěvků: 611  

Příspěvek č. 10

Ahoj,
KJL má nově , to už probíhal proces , potvrzení stanov od státu (odakz 3 přísp.) , kde se píše

Poslání a cíle sdružení
Sdružení je dobrovolným spolkem občanů se zájmem o plnění poslání sdružení. Posláním sdružení je získávání a šíření poznání o účincích a využití konopí, zejména léčby a samoléčby konopím, vytváření a šíření příkladů dobré praxe, popularizace, osvěta a vzdělávání laické a odborné veřejnosti. Za tímto účelem sdružení zejména:
1) Realizuje aktivity vedoucí k naplňování poslání sdružení.
2) Spolupracuje s veřejnou a státní správou, neziskovými organizacemi, soukromými firmami, školami, výzkumnými pracovišti a dalšími subjekty, právnickými jakož i fyzickými osobami.
3) Získává finanční prostředky a jinou podporu na realizaci svého poslání.
4) Může být zakladatelem, členem nebo jiným partnerem právnických osob v ČR i zahraničí.
5) Může zřizovat organizační jednotky se samostatnou právní subjektivitou.

Pokrok je možný jedině tehdy, když se inteligentně porušují zákony.
Boleslav Barlog
COB,Chronic, Cinderella99, Great white sharks, Agent Orange, Sour Jack, Belladonna, Belladonna, Orange Bud(out) Zvýšení objemu nádrže zvlhčovačky SPS 808 PG-13 Heriuana

Old Post 19-10-2010 v 13:09 PM
mrakoplas je offline   Profil uživatele mrakoplas   Find more posts by mrakoplas   Foto galerie člena mrakoplas   Click here to Send mrakoplas a Private Message   Add mrakoplas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hyde
Stálý Člen

Karma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% Pěstitelská

Registrován: Apr 2005
Příspěvků: 345 

Příspěvek č. 11

Ahoj, mrakoplazi
činnosti KJL si při našem koníčku jaksi nelze nepovšimnout a jsem přesvědčen že v současnosti je jedním z nejviditelnějších důkazů jakéhosi "pohybu na scéně". Pohybu poměrně širokému okruhu lidí sympatickému.
Nicméně skutečnost, že i po onom požehnání stanov státem nabízíte growerovi stále jen statut "právně obhájitelného" a to za situace o níž se zmiňuje i Johnny Appleseed, je momentálně docela úsměvná.
Nikde ve vašich(neklamu-li se, jsi rovněž členem?) Posláních a cílech nevidím jasnou zmínku, která povoluje výrobu a nakládání s naším tovarem. A pokud má být právní obrana (úmyslně nepíšu ochrana) zakuklena v odst.1 - realizaci aktivit, či odst.3 - jiné podpoře, pak počítám, že většina zde přítomných si klasicky "zahulí a uvidí..." ..zvláště tedy jak dopadne zmíněné řízení. (holt Husův příklad měl pro budoucí generace evidentně opačný efekt než ideologie zamýšlela..)

Možná by bylo efektivnější vypíchnout velkým, tučným moudrosloví Tvého podpisu. Tam je řečeno na rovinu veškeré knou-hau a zároveň vyjádření svobodné vůle zůčastněných.

H.

HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"

Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.

Old Post 19-10-2010 v 17:42 PM
Hyde je offline   Profil uživatele Hyde   Find more posts by Hyde   Foto galerie člena Hyde   Click here to Send Hyde a Private Message   Add Hyde to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrakoplas
Stálý Člen

Karma uživatele mrakoplas - 70% Pěstitelská

Registrován: Mar 2005
Příspěvků: 611  

Příspěvek č. 12

Zdravim Hyde ,
je to tak jak pises, to riziko vystaveni perzekuce pokud bude clovek chtit byt reg pestitel si kazdy musi zvazit sam. Fakt je ten. ze timto nejednoznačnym zakonem se nejvic porusuji osobni prava cloveke si svobodne vybrat jak si chce lecit zdravy,jak udava zakladni listina prav a svobod, ktere se pry nesmi protivit zadnej nizsi zakon ani trestni.
Stanovy chapu ,tak ,ze když mám povoleno něco zkoumat a šířit za účelem tím a tím a dělat vše proto abych to naplnil ,tak je samozrejmost,že to musím získat -vypěstovat. tudíž zřizovat organizační jednotky se samostatnou právní subjektivitou....
...zase je pravda ,ze pravo je o slovickareni a pro me spanelska vesnice ,ktere nekdy nedokaze rozeznat co je spravedlnost od dobra a zla a kazdej dorej pravnik si ji muze vylozit jak chce, tudiz, jak rikas asi to chce trochu koule

no uvidíme co soud ,byl dneska....

jinak
7. 11. 2010 - 15:00 - 18:00 se porada seminar na -Spravedliva cena konopi a marihuany
http://www.tdz-online.eu/akce

taky jde o to , kdyby treba umoznili nejakou moznost pestovani si pro lecebne ucely a moznost sireni,tak jestli by se nezprisnily zakony vuci relaxacnim kurakum, nebo jestli by leg .lekarskyho konopi , pomohlo více k nejake celkove legalizaci pestovani nebo prodeje......kazdopadne je prej ted ve vlade zase nejakej bordel ,tak si mozna budou chctit na ganje zvysit verejny renome

Pokrok je možný jedině tehdy, když se inteligentně porušují zákony.
Boleslav Barlog
COB,Chronic, Cinderella99, Great white sharks, Agent Orange, Sour Jack, Belladonna, Belladonna, Orange Bud(out) Zvýšení objemu nádrže zvlhčovačky SPS 808 PG-13 Heriuana

Old Post 26-10-2010 v 21:12 PM
mrakoplas je offline   Profil uživatele mrakoplas   Find more posts by mrakoplas   Foto galerie člena mrakoplas   Click here to Send mrakoplas a Private Message   Add mrakoplas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
caseage
Stálý Člen

Karma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% Pěstitelská

Registrován: Sep 2010
Příspěvků: 381  

Příspěvek č. 13

mrakoplas:držím palce at mate dost pěstitelu na dost léků

jinak nechapu proč si nezařídite aby vám stát dal zabavené kytky misto toho aby je pálili za naše peníze alespon by to bylo užitečnější :-(

Old Post 27-10-2010 v 08:13 AM
caseage je offline   Profil uživatele caseage   Find more posts by caseage   Foto galerie člena caseage   Click here to Send caseage a Private Message   Add caseage to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hyde
Stálý Člen

Karma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% Pěstitelská

Registrován: Apr 2005
Příspěvků: 345 

Příspěvek č. 14

Zdravím, Mrakoplaši (má omluva za předešlé oslovení, na Pratchetta zapomenouce...)

Jak dopadl soud víme. Ačkoli neoplývám potřebnými zkušenostmi co se subjektivních právních výkladů týče, přesto ona předsedkyně senátu potvrdila to samé, co jsem si dovolil tipnout výše - KJL dosud nemá povolení k pěstování psychoaktivních látek. Takže teď, jak to vypadá bude tahle odvaha a důvěra v reg pěstitelství chtít už megakoule. Životní styl a zaujetí pro věc v případě D. Dvořáka se dá totiž předpokládat u velmi blízkého okruhu rodiny a jeho známých, ale ne už tak u pěstitelů obecně. Zvlášťě, když někteří z přítomných si ještě jistě pamatujou, když v rámci podobných legalizačních snah (Německo? ta paměť...) se pod vidinou brzké liberalizace trhu vytvořil rovněž jeden registr pěstitelů a... blbý načasování, haprující organizace(konspirace), zákon neumožňoval jinak - vybavení a připravení groweři "šli". A v případě zavedení té nekonečně stupidní Směrnice EU týkajícího se prodeje bylin a bylinných preparátů do praxe i u nás na jaře 2011... To vše by měli vaši budoucí partneři vědět nejpozděj před reg. u KJL. Jinak by měl zřejmě D. Dvořák dost špatné svědomí.

A protože jsem dnes vyjímečně protivný (ovšem při tvé příjemné komunikační úrovni pevně věřím, že se nad mé rejpy povzneseš ) měl bych ještě malý problém: v rámci registraci pěstitele se zavážu ze semen dodaných KJL odevzdat 300g otrimovaných, usušených? palic. Z těchto 300g bude odebrán reprezentativní vzorek o váze 20g. Počítám, že na rozbory už je KJL domluveno se společníky CannaMed-a. Analýzou obsahu THC se dále dostaneme k tabulkovému stanovení ceny od 27,50 do 55,-/g dle "potence" Tudíž mi bude nabídnuta cena za 300g (zde bych uvedl, že tato gramáž determinuje spolupráci tradičního indooráře tr.zákonem povolených 5ti rostlin..). A v případě mého nesouhlasu s cenou mi bude vráceno 280g mé trávy. Souhlas.
Co mi však vrtá v hlavě, je ten markantní nepoměr v gramáži reprezentativního vzorku - KJL potřebuje 20g, leč CannaMed je schopen (jak uvádí - po zaučení) onen rozbor provést již se setinou této váhy, tedy 0,20g. Jak teď vysvětlit lidem (a zabývá se tím vůbec někdo?), že těch 19,8g nebarví něčí bělmo... v této branži jsou zkrátka jakékoli nejasnosti nemyslitelné,myslím.
Na některé z těchto a dřívějších problémů jsem se pokoušel v květnu na Parukářce zeptat právě Dušana, ovšem málo jsem pochopil z jeho doporučení ve stylu - vol 23 a my už to všechno nějak zařídíme, neboť takové pojetí volebního mítingu v záplavě dredů a sladkého kouře se mi krapet ekluje. Letáček, samolepka, pár drobných do plexikasičky na ALF, nazdar. A to si ho za svoje alternativní postoje, nutné pro život v demokracii poměrně vážím, zvláště v době kdy čím dál méně lidí je schopno dokazovat, že odvaha spolu s humorem můžou být i povahovou vlastností, nejen prostředkem k lumpárnám.
Situaci tehdy naštěstí zachránil majitel vedlejšího stánku, jenž mě, resp. moji ženu dokázal přesvědčit, že pouze v jeho zimních konopných fuseklích nám nohy zavánět nikdy nebudou. Měl pravdu. Dodnes mi smrdí v polyesteru...
Co se týče plánovaného semináře o tomto víkendu jsem zklamán neuváženým termínem konání s ohledem na mimopražské účastníky. Končit v neděli za tmy, jet stovky kilometrů přizpůsobujíc jízdu povaze a stavu řidiče a vozovky si lze snad představit po návštěvě technického muzea ale ne v tomto případě... Nicméně za pozvání děkování.

Časy se mění, měňme je moudře a s rozumem.
H.

HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"

Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.

Old Post 02-11-2010 v 19:20 PM
Hyde je offline   Profil uživatele Hyde   Find more posts by Hyde   Foto galerie člena Hyde   Click here to Send Hyde a Private Message   Add Hyde to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 15

zdar hyde,dovolím si odpovědět za mrakoplaše, neboť na stránkách kjl je napsán postup ocenění: Z materiálu se reprezentativním způsobem odebere vzorek o celkové hmotnosti 20 gramů a zpracuje na ZO (konopný výtažek) postupem podle SOP 02 (Stanovení extraktu v léčivém konopí pro účely výkupu). Z výsledků rozboru se vypočítá procentuální obsah čištěného extraktu (ZO) v původním materiálu.

a tímto tě mrakoplaši po přečtení registračního formuláře prosím o vysvětlení odstavce : V případě kolize volejte PČR .....................

Naposledy upravil 02-11-2010 v 19:44 PM

Old Post 02-11-2010 v 19:30 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hyde
Stálý Člen

Karma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% Pěstitelská

Registrován: Apr 2005
Příspěvků: 345 

Příspěvek č. 16

Ahoj masterblastere,
svůj příspěvek jsem samo psal po přečtení toho samého textu na KJL. Otázka však zůstává stejná - proč se pro jednu a tutéž metodu musí použít ve dvou případech natolik odlišné gramáže 1:100? CannaMed zde přeci postuje video - jimi používanou metodu, kde je testovací vzorek dokonce dvěstěkrát menší než vzorek požadovaný KJL:
http://www.youtube.com/watch?v=Dxfy...player_embedded

Probůh, já tady nechci nastiňovat potenciální nefér jednání, jsem přesvědčen že objasnění je nabíledni, jen je lidem nutno umět odpovědět i na takové malichernosti.
Pro člověka, jež je ochoten alespoň tímto způsobem pomoci samozřejmě serepes, dělá to pro samotné nutkání pomoci a - neřeší. Stejně jako KJL počítám neřeší, jestli z jimi dodaného osiva sklidím 0,5 či 2kg.

PS: připojuji se k prosbě m-b
a já prosím, jestli bys nemohl uvést o jaký strain se jedná? Jaké množství semen bude průměrně k dispozici, kolik IN, OUT
Na Karláku před startem GMM mi jedno mladé pěkné děvče beze slova vložilo do dlaní několik obálek kanadské odrůdy, kterou jsem nenašel ani přes google. Snad jednou najdu alespoň to děvče... A těšit se, že na podbříšku bude mít stejný nápis jako byl na oněch obálkách: "FREE SAMPLE!!!NOT FOR SALE!!!
Pokud je to odrůda vaše, jsem napůl váš i já
H.

HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"

Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.

Old Post 02-11-2010 v 22:13 PM
Hyde je offline   Profil uživatele Hyde   Find more posts by Hyde   Foto galerie člena Hyde   Click here to Send Hyde a Private Message   Add Hyde to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:50 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.5879370 seconds with 24 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív