danielf
Stálý Člen
|
Tak ja sem ho navstivil dneska.Byli zde tri chlapici a jedna stara pani.Ta mlcela, ale ti kluci nam s kamosem vopravdu moc poradili a pripadalo mi, ze je to opravdu moc bavi a taky tomu rozumi.Doporucili mi napr.kokosovou rohoz, protoze je pry nejmene narocna a zjistil sem, ze spustu veci delam spatne napr. ze neupravuju ph vodovodni vody, kterou nechavam jen odstat.Je to tam takovy cisty a ne jako v growman plains, kterej je ve sklepe a je stylove spis takovej underground.
Jo a ceny nejsou nejlepsi, ale posudte sami:Pojezdové systémy:
systém LR1 -na objednávku 10.850,-
.....
HDkit + systémy
Základní systém 400w plus
předřadník s jištěním, malé stínidlo,výbojka Sylvania High Output 400W 4000,-
Základní systém 600w 4800,-
upgradovaný systém 400w plus vegativ růstový
To samý jako základní, akorát, že tam je velké stínítko a výbojka Philips HPI-T 400w
6045,-
Jsou tady také upgrady na výbojky:např. Philips Son T plus 400w příplatek 300,-
upgrade na stínidla
velké stínidlo hobby příplatek 50,-
to samý s odtahem příplatek 80,-
...
cooltube-fakt husty.Ukazoval mi to a je to takova sklenice valcovyho tvaru, dovnitr se da vybojka a z jedny strany je doura na odtah a je to z kremikovyho skla, bohuzel příplatek 3290,-
a taky např. stínítko s odtahem 630,-
Je to fakt velky,ale maji tam taky:smaotny vybojky,zářivky,příslušenství pro světelné zdroje,ventilátory UFO,ventilátory radiální-šnek,ventilátory TD,přenosné ventilátory,sonoflex roury,semiflex roury,aluflex roury,uhlíkové filtry koncové,uhlíkové filtry průběžné,aktivní uhlí,repase filtrů,čerpadla,přísloušenství k závlahovým systémům,závlahové nádoby,rockwool,kokos,půdy,ostatní(perlit, keramzit,mramor drť),hnojiva IONIC,ATAMI,Advanced hydroponic,BIONOVA,HESI Plagron(guano,žížalí substrít,phyt-amin,teploměry a vlhkoměry,ph metry a Ec metry,laboratorní potřeby,pěstební nástroje,tropické ovoce,okrasné rostliny,masožravé rostliny,byliny a aromatické rostliny,kaktusy a sukulenty
A to je vše !!!!
|