Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lidi dopredu sa ospravedlnujem ked spamujem ale hladám tutok odrodu teda semená kde ich kúpit a ktorá seedbanka ich ponúka cena mi je uprdele nech to stojí čo to stojí !!! za jakékolvek infošky dakujem :-) (v hledání mi to vyhodilo len 4 linky preto ju hladám tu)
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Jo k+ ale tutok stránku si nechám jako poslednú alternatívu skor by som bral z nejakej českej slovenskej alebo z viedne (tam by sa niečo takéto nenašlo ?)
Našlo, ale musel by si hledat...
Tady je banka na klony ve Vídni, stačí si tam zajet koupit kolik klonů potřebuješ a hotovo. Budeš to mít mnohem jednoduší než ze semen. http://www.floweryfield.com/produkte.php?sonstige
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
to je premna trochu problém ceperit sa 150km do Viedne ale jako dalo by sa. No mne by vobec nevadilo kebyže pestujem zo semén nejde mi o výnos ale oto že každý kto totok pestoval hovoril že to je vražda !!!!!
super takže si ma odradil :-) ale furt neprestávam verit v to že určite nejaké seedbanka na československu má NYCD (a vlastne s kerej banky pochádza NYCD ???) nenašiel som ho any v encyklopédii
Tuto odrudu mužu doporučit opravdovým fajnšmejkrům, kteří ocení dobrou chuť a není jejich cílem se "odpálit dosraček". V květu voní ovocně. Při kouření nekope a má velmi specifickou ovocnou příchuť. Roste docela vysoko, takže zavčas na květ. Stavy jsou velmi povzbuzující a vysmáté. Můžu doporučit.
Původní příspěvek od jimmorrison77 Zdar, tohoto modelu mám pět matek, tak pokud někdo bude chtít řezy, mohu zajistit, modelů mám víc druhů, tak pokud někdo tak PM
To že se někdo chlubí s klonama z Vídně mě nepřekvapuje , to že je někdo přeřezáva a prodáva mě taky nepřekvapuje , překvapuje mě reklama mimo bazar a tohle neni bazar , máš to za TB , pak to uklidim čau Hlava