Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tschus,,, letos me po asi 4 letem pestovani napadlo, co takhle sklidit rostlinu na etapy......
Vychazel jsem z teorie, ze cim necham rostlinku dyl zrat, tim je ucinek ganji a jeji najezd tvrdsi.
Sklizel jsem tedy letos rostlinku nadvakrat.
Horni cast asi v 1/2......a mesic nato druhou polovinu....
horni vzorek je takovy lehci, ale raus trva mnohem dele a mam pocit ze mne osobne sedi lip.
Druha pulka ma strasny najezd.......po druhem prdu me totalne zkrouti a mama hrozne krecovite pohyby........
nezkousel jste to nekdo taky?
Dalsi vihoda je v tom, ze rostlinka je pak v prirode nenapadnejsi a i v pripade, ze o vasem policku nekdo vi, tak vam neukradne vsechno..................................
Mimochodem, kdo me letos ukradl ty tri kvetiny.........
priznejte se dobrovolne...... (stejne´s je vytrhl moc brzo blbe)
Ale zpet k problemu.........mate s tim nekdo zkusenosti? delate to taky nekdo tak, nebo si myslite ze je to hovadina......
Ja osobne mam dva modely z 1 kytičky.....
Ja si zas mysli ze je najlepsie nechat rastlinu dozriet...ucinky ktore opisujes u druhej vzorky by som skor pokladal za prezretu ganju...chce to odhad 8)
ale aj trpezlivost :}
nech rastu...
Po bezmala roce jsem si vzpomnel na tento muj lonsky pokus....
Vcera pri totalnim odlehcovani kytky od listi jsem se rozhodl opet kytku pripravit o cast jeji chlouby.......
Letos jsem to vzal pro zmenu od pasu dolů... tim by teoreticky mela vsechna ,,energie,, proudit primo do hlavnich hornich palic.....
No uvidimež
Spodky uz se susi a rekl bych ze budou mooooc dobre...
jak na tom budou vrcholky???
Mno tesim se....
jo já taky sklízim outdoor kytky postupně, podle toho jak jsou zralý paldy, beru to po větvích, každá palice zraje jinak a je blbost sklízet nezralý když ostatní už zralý jsou
Určitě všem můžu vřele doporučit postupnou sklizň protože jak už řekl ddevil tak dalo by se říct že člověk má z jedné kytky dva modely o růzmém high a většinou spodky kytek bývají opravdu brutálnější !! Nehledě na výnos který je samozřejmě o něco větší......
zdar lidi myslim ze se bavite presne o tom na co hledam odpoved doufam ze ji najdu. nevite jak zklízet vícenasobne. kdysi jsem to udělal a povedlo se dnes na to nemam asi odvahu jde o indoor. Pred tím jsme zkratka jenom přepnul znovu na rust a po 10dnech až vyrostli nalší stonky nad palicema tak sem znovu zapnul na květ ale fakt nevim jestli to nepřezraje podle mne jo a na to před ti si už moc nepamatuju
Tak mě tak napadlo , jelikož mě lampa nedokáže prosvítit celé tak metr vysoké miláčky(paldy rostou od půlky kyti nahoru, níž už jsou jen malé zárodky, které nedostávají tolik světla-boužel nemám potřebný prostor do stran, abych kyti roztahal a tím prosvětlil), že bych mohl sklidit kyti nadvakrát...mám tři modely, z nichž dva by měli zrát za 55-60 dní a třetí model tak za 75...udělal bych to tak, že sklidím největší paldy na oněch dvouch modelech, tím mohl snížit lampu a malé paldy by mohli ještě nabrat na síle během oněch 20ti dní co poroste třetí modelus...co na tento nápad říkáte?
Problém vidím především v tom, že ty dva modely budou po Flushingu a pak bych opět nasadil hnojiva pro druhou etapu...nemáte s tím někdo zkušenost?...co to udělá?
Klidně to tak udělej, je to normální praktika Je jedno jakej je to model, pokud spodní palice ještě nejsou, tak je nech pod lampou dýl a neřeš kolik dní to má růst dle banky. Skliď je až budou
A Bůh stvořil konopí, aby učinil člověku život snesitelnějším...
V miru to jde.. Kytkam to ocividne nevadi.. Jedine co se ti nemusi zdat je ze budou lehce odlisne zkurovat.. Podle toho jak to setnes zalezi jaky tam budes mit pomer C , D, nebo N cannabidiolu..
edit: B ne D..:-D sorry..
Stop bitching around and do something useless..:-D