Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem byl nucen udělat z malé skříně matkárnu na ty malé prcky...
Pokračuju v portugalských rostlinkách a možná k nim přibudou i další druhy...
6.4 jsem dal 12 sazeniček do matkárny pod 100W výbojku Phillips SON-T
mám tam jeden odtah a pasivní přítah a úplně to stačí...
vlhkost se pohybuje od 30% nahoru..
teplota kolem 30 C
zalévám to už hnojivem na růst+enzymy
jinak rostou jak z vody..
cyklus mají 18/6, takže jedou fakt krásně !!
za oknem mi jedna kytička roste úplně jinak než tyhle potvůrky...checht
chci je nechat teď trochu vyrůst víc, protože mé předešlé krasavice byly docela malé a to je na takový prostor(výška 180cm), možná škoda nevyužít.
takže je nechám pak na 400W o pár dnů více než přepnu na květ!!
jsou to řízky rostlin, které jsem vypěstoval z "no name" semínek z Portugalska...
rostlinky se osvědčily a tak jsem je nařízkoval a budu je vyšlechťovat dál....
tak po několika dnech zase nějaké nové fota
kytičky rostou úžasně...dost se vytáhly
možná to dělají ty enzymy ;-)
jinak je to 22 den růstu
brzy to dám pod 400W a nechám ještě trochu povyrůst a pak hned přepnu na květ,měním výbojku a pojede to dál ;-)
tak tady asi brzy dám další svoje prcky....tentokrát to budou asi semínkia a nějaké ty řízky....uvidíme..každopádně nebudu zbytečně otevírat další téma a budu nové pěsty házet do této škatulky ;-)
muj nazor je ze kdyz ma nekdo na to tahnou 1000w lampu tak si m uze kopit profi stan s kliamtizaci a prejit na hydro a mit uplne zdrave kytky bez cehokoliv zluteho na lsitech.kamo mas spatne ph hliny a ty kytky ti to temi listy krici do oci.
Původní příspěvek od prashiwa muj nazor je ze kdyz ma nekdo na to tahnou 1000w lampu tak si m uze kopit profi stan s kliamtizaci a prejit na hydro a mit uplne zdrave kytky bez cehokoliv zluteho na lsitech.kamo mas spatne ph hliny a ty kytky ti to temi listy krici do oci.
No ty kraavo!! Opravdu prinosnej prispevek Neni na profi radu
jo tak sory spatne sem ten vykon precetl nicmene poznatek o ph zustava v platnosti.
prihodim jen ze kdyz namichas substrat 50 rpocent perlit,20procent hlina,20procetn biohumus a 10 procent guano tak to budes mit jiste stabilnejsina ph,a koreny budou lepe dychat.taky to poroste rychleji protoze to nebdue brzdeno nerozlozenymi prrvky s minulych zalivek.kazdopadne i tak je treba menrit vytok s kvetinacu pokud ti pri zalevani vodou 5,5 vyteka 6.2 doporucuju krom omezeni hnojeni a zvysene davky atazime take zalevat vodou 5.2 dokud se to nesrovna,nebo pcokat az hlina vyschne a zacit zalivkou s jinym ph protoze pozviolne prolevani ma zdlouhavy efekt.
Ps: to tuffgong1.......
veirm ze halucinogeny jsou ted pres zimu v kurzu ale to jde bohuzel mimo mne,ja mam to stesti ze jem bohuzel po letech stale mimo i s marihuany tkaze men to na konopsycho naprosto staci...