Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ponejprv úvod do děje.
Rozhodl jsem se jít do prvního pěstu. Mé zkušenosti jsou poouze s konzumací a ještě velmi skromné. Původní záměr byl rozjet pouze balkonový outdoor, ovšem nakonec se z toho vyklubal i indoor a jemu chci věnoat tenhle seriál. Zatím je to jen to nejnutnější. Chci nabrat zkušenosti a postupně zlepšovat podmínky (i výnosy).
Kytky jsem měl napřed 20 dni za oknem, to byly jen takové vytáhlé chudinky, co se ohýbaly. 20 den jsme je přesadil, dal na balkón a začal stavět growbox. Na fotce je 2x Neville's Haze 6 dni pod lampu, 1x Afghani (ta menší), ta je přidána později takže je pod lampou jen 1 den.
Vše se zdá být v pořádku, barva listů dobrá a žádné deformace. Stonky pěkně silné. Rozestupy mezi patry malé.
Teplota ve skříni osciloval kolem 30°c až 31°c, což bylo asi dost na pikaču. Měřil jsem teplotu tak 2-3H po zapojení nového odtahu a klesla na 24-25C°c. Uvidím zítra až přijdu z práce kolik tam bude. Těm dvěma Neville's Haze jsem ušmikl vršky.
25 je dobra teplota . 24 este de ale chtelo by to vic. nekdo rika ze ideal je mezi 25-27 na kvet i rust. Ja mam v boxu 23 a taky to roste.
akorat nikde ve skrini nevidim ofuk. jak daleko mas svetlo od kytek? z my vlastni zkusenosti muzes mit svetlo i 1cm od kytek = efektivnejsi rust
Měl bych otázečku. Říkal jsem si, že bych po výplatě tu úsporku vyměnil za 250W HPS. Mělo by to smysl? Nebo na třech kytkách a přitomhle vzrůstu o moc víc nesklidim?