Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěkná kytička,asi hezky voní,ale jak tak na to koukám tak to by v našich podmínkách vydrželo tak 14 dní Ale alespoň něco,nejde přece jen o to hulit do bezvědomí,ale vychutnat si každýho práska...K+ hezká barva
Claune: Voni opravdu nadherne. Vzdyt taky moji znami, jen co nekde vytahnu vzorek, tak hned po cuchu vedi s cim maji tu cest. Navic je to takovy refenrecni pachovy model . Me vydrzela polovicni kytka cely rok a to jsem hulil pravidelne o vikendech a taky par znamych neco dostalo. Je pravda, ze mi tohohle staci jedno sklo a jsem presne v te nalade, jakou mam na huleni rad. Naivc kdyz jsem to balil do jointu, tak jsem byl stejne zmasteny jako pri jednom sklu, takze efektivita a zdravi ma prednost. Diky za K.
palice vypadaji moc pekne, opravdu nice, ale nechtelo to jeste chvili zrat? podle meho letmeho usudku trosku prece jen jo, pac by to moyna babralo na hustote palic,,, ale plisen je sfine K+ 4U
t3: nechal bych to tam jeste dyl, ale bohuzel jedna palda brutalne zplesnivela, tak jsem nechtel riskovat ztratu sklizne
nastesti modylek je minimalne stejne kvalitni jak minula sklizen (a ta byla venku hodne dlouho), takze no problem
moc pekna prace obdivuju mistecko , pridal bych wlastni foto ale musim na scan , w tyhle dobe je placek pro poradny outdoor docela problem alespon w moji lokalite letosek a min leta zasliben pouze outdooru BB.. mohlotoho bit wic