Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No a potřebuji aby mi termostat řídil teplotu a zároveň aby mi časovač zapínal větráky v určenou dobu nezávisle na teplotě. V příloze posílám můj návrh, ale jsem fakt elektrotechnický analfabet, tak mi prosím zkuste poradit jestli to takhle můžu zapojit, nebo ne, případně jak?
Privod vetraku se zapoji na svorku 1, a ze svorky 3 jde na vetrak, topeni se na stejny termostat nezapojuje, zbytecne by teplota porad klesala/stoupala, odtahovy termostat nastavit na 28°C, druhy termostat na topeni zapojit pres svorku 2 a nastavit na 20°.
Vlhkostni cidlo ma jen spinaci kontakt, princip jako s topenim, zapojime jako vypinac.
Tak takhle kdyz to zapojis tak to musi na 100% behat.
Tak to propojení co jsem posílal hned v prvním příspěvku funguje jen na půl. Když je časový spínač off, tak vše šlape a termostat řídí teplotu jak má. Ale ve chvíli kdy sepne časový spínač, tak to vyhodí pojistky. Někde je zrada....pls help....
tgm.master: to zapojeni co jsi poslal je fajn a urcite bude fachat, ale zkus to prekreslit s tímto spínačem, který mám já Ten musí být v elektrice aby spínal. http://www.elektroklesny.cz/inshop/...=1318&Level=368
Lupus: nakres by byl lepsi. Jinak spinacky jsou nutne kvuli pravidelna cirkulaci vzduchu, protoze v noci kdyz bude chladneji, tak by termostat nespinal vubec a cirkulace by nebyla zadna. Proto tam jsou spinacky. Nicmene porad se to skratuje kdyz to zapojim dohromady :-(