Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar asi před měsícem jsem dostal z Butique seeds jako bonus 5* Pure Power Plant a před 14 dny od Sannieho 5* The One*Chronic/NYCD. Před půl rokem mi poslali z Aliena jako bonus čistou Haze ze 70 let )
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
koupil jsem baleni 5ti femini Norhern light a prislo jich 6,primo v original baleni, taky dobre vedet pokud obednavaji treba 2 lidi dokupy...lip se prece jen deli sudy pocet :-D
koupil jsem baleni 5ti femini Norhern light a prislo jich 6,primo v original baleni, taky dobre vedet pokud obednavaji treba 2 lidi dokupy...lip se prece jen deli sudy pocet :-D
těm 3shop jsi to přeplatil skoro o 150 korun , než kdyby jsi to kupoval přímo .to semeno ti tam přidala seedbanka ,takže s nima to nemá nic společnýho, kua chlapi jak se můžete ve věku internetu nechat tak blbě napálit?
semena primo v original baleni...je logicke ze to tam nepridaval Reseler a btw ja si nepripadam napaleny, tak se v dobe internetu nauc cist, je pro me pohodlnejsi za litr 6 seeds od nekoho z CR a za 3 dny doma :-D
sanniesshop:
já sem si psal o new city citral (při objednání od breeders choice)
potom má :
killing kush (při objednání feminized jediné jeho odrůdy killing fields)
a při objednání basic seeds (outdoor) tam má "Cali-O X Cali-o/superbud"
ale tam se mu to každou chvíli mění :O
ještě z minulé objednávky mám accidental haze kdyby byl zájem , pošlu ale ne všem, jen zakladateli threadu
Obednal sem z female seeds(primo z jejich shopu) jejich X-line 3 packy po 5 femkach, v pondeli placeno ve ctvrtek doma, vsechno v originalnim baleni v peknem vypolstrovanem dopise, a jako bonus dve seminka (Extreme Indica).
cau tak my s kamošem objednavame přes eastseeds.com a mužu říct že skušenost je 4x se posilaly peníze a 4x dosla objednavka a tet naposled do 14 dnu jsme to meli home, takže v pohode jinak minuly tyden nam dorazily :
KC:kc33,kc36
Nirvana:papaya,jock horor,top44
Dutch Passion:Woodoo
a jako bonus jsme dostaly od Mandala seeds:Safari mix 4 semena
OD Alienu GS k objednavce dvou packlu (asi rok zpet) prisel jako bonus Sour Jack, cross Jack Herera xSour Turbo.
Nikdy jsem nejel jiny jejich bonus,ale s timto jsem velmi spokojenej nizkej rust , vynosar, odolna a nenarocna na pestovani.
vice info viz. podpis
Takže, aktuální bonus u Sannieho je agfhan/NYCD 5 semínek mi přišlo společně s heriuanou a lowriderem, myslím že velmi zajímavý kros jsem zvědavej jestli dokvete.
tak něco z Českých luhů a hájů. Prdím na cenu, objednal jsem od klecka.cz semena feminizovaná, samokvetoucí Quasar a Deimos / Buddha seeds. Druhý den po internetové objednávce mi volali, ujasnili nejasnosti, další den to přišlo (PPS, neúčtují si poštovné - taky aby jo, za tu cenu, že?). Kdo chce klid bez posílání peněz v obálce a akceptuje vyšší cenu - doporučuji. vac