Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim. Z toho co pises bych si dovolil okomentovat 2 veci.
1. Asi se nechces dostat do interakce s nasim novym paragrafem nicmene vzhledem k rychlejsimu vyplneni pestebniho prostoru doporucuju 6 nebo 9 rostlin.
2.Ten odtah je na hovno. Pritah vubec neres. Ten ventas na ktery odkazujes je hrozne hlucny a rozhodne vykonem nebude stacit, kor kdyz mas tak maly boxik. Porid si RADIALNI ventilator s prutokem kolem 400 kubiku/minutu a nebudes mit problemy s chlazenim ani v lete.
Jo a kazdopadne nejaky ofuk budes potrebovat.
Pritah bych neresil aktivne, podle me je to zbytecny a jak rika rastajohn 4 kytky sou zbytecne malo a ventilator aspon tenhle http://www.ventilatory-obchod.cz/ty...ilator_-86.html a cenove jen malinko drazsi nez ten co si sem dal a skoro 3x vykonejsi
Aktivni pritah je za beznych okolnosti zbytecny.
Tak treba tady tento http://www.greenhome.cz/katalog/211000
No jestli mas ten box z DTD nebo z neceho podobneho a chces zabudovat ventilator primo do steny boxu, tak to nedelej , pac ti to bude rezonovat a budes mit z toho jeden velky neunavny basovy reprak .
Ventak je nejlepsi povesit a vyvest z nej potrubi nebo ho dat do vystlane krabice, polozit ho nekam a vyvest potrubi.
Pritah udelej nejaky otvor, kruh nebo obdelnik, to je jedno...No a idealni by bylo kdybys to vymyslel tak, aby na ten pritah sla dat nejaka sitka nebo tkanina, at ti tam nelita bordel.
Původní příspěvek od rastajohn Aktivni pritah je za beznych okolnosti zbytecny.
Tak treba tady tento http://www.greenhome.cz/katalog/211000
No jestli mas ten box z DTD nebo z neceho podobneho a chces zabudovat ventilator primo do steny boxu, tak to nedelej , pac ti to bude rezonovat a budes mit z toho jeden velky neunavny basovy reprak .
Ventak je nejlepsi povesit a vyvest z nej potrubi nebo ho dat do vystlane krabice, polozit ho nekam a vyvest potrubi.
hele nezda se ti tenhle dost hlucny? ja tomu moc nerozumim ale: hladina akustickeho tlaku: 66dB to vyjadruje i hluk? jestli jo, tak je to takovej mensi nakladak
Ja mam taky toho RUCKA akorat ze 680m3/min a je tichy. Vsechny radialni ventilatory jsou tissi nez axialni. Mel jsem jednou plechoveho RUCKA a ten byl o trochu hlucnejsi nez ty plastove, ale porad o rad min, nez ty axialni.
Původní příspěvek od Grave Mofe pachovej filtr mit nebudu. budu to mit v oddeleny mistnosti kde pach nevadi.
hnojivo - plagron grow a bloom
hele jen te chci upozornit, ze i kdyz to mas v jinej mistnosti, tak se ti to potahne po celym byte a jeste tri patra okolo...pokud bydlis v baracku a navstevam pripadne rodicum to nevadi, pak OK...ale v panelaku pokud nemas odtah ven nad strechu je pachac celkem nutnost, bude to cejtit po celym byte a kdykoliv otevres dvere, tak to pujde i na chodbu a myslim, ze sousedi zacnou tapat co to je a muzes se dostat do problemu...tot muj nazor
Čus,
jak říká Ticisac, ten pacháč si pořiď, udělat to jde jednoduše i svépomocí.
inspirace: http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
Nebo z growschopu novej. Ale garantuju Ti, že i když to budeš mít v jíný místnosti, tak to prostě projde do celýho bytu, to bys tu místnost musel mít pořádně zaizolovanou(utěsněnou). Nevěřil bys kolik smradu(resp vůně) udělá i jedná kytka.
Původní příspěvek od Grave Mofe Uf, tak to jsem netusil, ze to je tak citit. To by byl problem:-). O kolik procent filtr redukuje pach?
Čus,
můžu říct že můj pachový filtr co jsem si vyrobil má účinost tak 90% (a to je udělaný na koleně), příjdu domů a necítím nic, otevřu pokoj kde je skříň a jde citít jenom neznatelný odér. Ale ten kdo neví, že tam něco je, tak to nezjistí(ověřeno na několika návštěvách).
Nový z growshopu myslím 100%, taky záleží aby jsi si koupil "správnou velikost". To znamená aby odpovídal v m3/hod i použítý odtah. Např, pro filtr s hodnotou 250m3/hod použiješ ventilátor UFO s max. hodnotou odtahu 250m3/hod. Je to posáno ve FAQ.
Zdarec když je filtr ouplně novej tak celkem to jde i v místnosti kde pěstuji cítit to je, nejde mi to dále ale, ted jsem jel již třetí kolo s tím samím filtrem a už to bylo cítit až přes dva pokoje. Jde asi také o model, nějaké jsou více aromatické. Takže bez filtru je to fakt hukot až několik pater je cítit fakt hustě naštěstí (více než rozumu) když si na to vzpomenu, se nic netalo, na to by jsem raději už nespoléhal .
EDIT: ještě si dovolím dodat že ve starém filtru vám nějaké growshop vymění aktivní uhlí za pouhých 300 kaček!!