Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
HI evrybody mam otazecku.kdyz je neska uz 1.zari ajamam kiti ktera je asi nejkosatejsi a nejvetsi ze vsech mojich flowers, anema este ani palicku(ani chloupek)-stihne to?
dik predem.
and remember! DONT DRINK AND DRIVE SMOKE A SPLIFF AND FLY
Já mám stejnej problem (3 kytky z 20-ti) a říkám ti, že to stihne. Záleží to hlavně na modelu, pak, kdy to bylo sázený, pěstební podmínky. Kytka pokvete do doby kdy teplota nedosáhne v noci 15¨C. Ale neboj se kvetení divnejch modelů klepe na dveře
Tak to jo Diki Hacku ptal jsem se i zkusenejsich groweru z okoli a shodujes se s nima.jinac model docela vpoho(ty semena byly v peknych siskach mazec)
akorat s tou vecerni teplotou si me dostal znm.-to ze kdyz bude teplota vecer nizsi nez 15st. tak ten zazrak nekvete?dikec
No traduje se, že vysazovat ven je možný jen tehdy kdy teplota v noci neklesne pod 12-15¨C. No samozřejmě, že jí tato teplota nijak nevyhovuje, ale poněvadž je kytka už silná a velká vydrží tím pádem víc. Ale bude jí to oslabovat a kvetoucí proces se může zpomalit.
Když se tak nad tím zamyslím, tak je to jak u nahýho člověka. Ideál je 22-27¨C a to platí i u kytky. Člověk se cítí uvolněný, šťastný a vpohodě. Avšak je-li člověk nahý v 15¨C moc si asi vískat nebude a to ani kytka ...... Ne to je přeci volovina, ale jen tak, že se to shoduje.
ok Hacku to je skfele prirovnani. jasne a logicke-no ale presto si myslis ze to brko to stihne?(nema jeste ani chlup, dozeme slaasi v pulce cervna aje to fuckt moje nejvetsi-kristalon-1-krat za tyzden,foliac severni morava.zkus to zhodnotitdikec ciao
jestli máš možnost svoje kyti zatemňovat rozhodně to udělej protože spolíhat se na to, že bude pěkný počasí, teplíčko a žádnej dlouhodobej déšť minimálně na dalších 40 dní než ti to vykvete je docela velkej risk ne? jo a s tim hnojením jestli jim dáváš jenom kristalon plod+květ tak si stejně moc nepomůžeš-kup si OBM a kombinuj
Jak wilda říkal zatemňovat. pokud chceš vědět můj názor s hnojením, tak na květ používám 1*za týden dvě odměrky krystalonu plod & květ + ještě od Bionovy 5-ti týdení kůru P-K. Poslední týden kůry je klidový a po ní následuje sklizeň. Stojí to 300Kč/2dc. Je to dobrý fakt ti to doporučuju.
No asi radsi zatemnit - estli to je nejaky dlouho kvetoucii skeero tag to bude knap .... ale uvidiiis - spiis to na konci budes muset checkovat kvuuli pliisni - ale i gdyz nizsii teploty kostej listy a zpomalujou ruuust tag i gdyz kytka chciipaa, tag tlaciii vo to viic siily do palic - tagze to neni tag krizovyy - ty teploty to teda bohuzel zpomalujou - ale pro vyyybornyy himalaajskyy modely je to standard a tam maj fukt dobroty a roste to samo a teplotnii rozdiily den a noc sou dost vostryyy.... no proste to zatemni poraadne prohnoj a na konci checkuj - dyztag to pude holt trochu driif ven ....
Jo chlopi trochu to zatemnuju a uz to leze.nektere uz ale vykvetly tak 3tydny zpatky amji doc. ridke sisky.
tak to to taktes zakryt? dikec moc za infa.A jak to roste vam hodne lidicek tady uz to ma venku a good. ciao txt back.
VSICHNI TU PISOU ZE GANJA NEKVETE,KDYZ JE V NOCI MIN NEZ 15,NO ALE KDYZ SE ODPOLEDE ZASE UDELA TEPLO A JE TREBA AZ 25,TAK BY TO PRECE KVEST MELO,NO A POKUD VIM TAK NIZKYMI TEPLOTAMI SE THC NEROZPADA.NO A PROTO BYCH SE CHTEL ZEPTAT,JESTLI MA CENU NECHAT GANJU,TREBA AZ DO KONCE RIJNA?NECHAM SI PORADIT,ALE SAMOZREJME ZKUSIM JEDNU KYTKU NECHAT A UVIDIM.DIK ZA ODPOVEDI.JO A NEGDO TU PSAL ZE SE TO MA SKLIZETUZ JAK JE TAM POLOVINA PESTIKU HNEDYCH,ALE PROC SI NEPOCKAT??NEBUDE TO POTOM KVALITNEJSI??
myslim, že s těma teplotama je to nějakej omyl, teď už dávno jsou v noci teploty pod 15°C, ale ve dne jsou v pohodě nad 20ti a kvete to no problemo, tak že to asi někdo špatně pochopil s těma 15ti stupněma
nech ty kytky venku klidne i dyl loni jsem sadil sudan a kvetl az v listopadu (balkon,venku vsechno sezrala plisen) a bylo to moooc dobry letos uz kvetl od zari
jeste je mam na balkone ale kazdym dnem je sundam ale myslim ze to muze i prezrat zvlast kdyz to promrzne tak je to v pytli
Hell