Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Představuji vám moji první balkónovku. Vyrostla mi ze semínka, které jsem sadil první týden v květnu přímo do kbelíku venku. Sázel jsem na balkóně dvě semena, ale z jednoho byl samec.
Moc jsem od toho nečekal, tak jsem se ani příliš nesnažil jí dát moc kvalitní půdu. Smíchal jsem hlínu ze zahrádky mého otce a substrát B (1/1). Nedal jsem tam ani keramzit a perlit. Po třech týdnech jsem přihnojoval – Kristalon start a v době květu hnojím Kristalonem plod a květ. Balkon je na západní straně a slunko je tam tedy jen odpoledne, proto asi začala dost brzo kvést (už v první půli července)
Je to noname model. Minulý rok jsem měl 2 tyhle kytky na zahrádce u rodičů a vyrostly mě do výšky 3 m a materiál byl prvotřídní! Už se těším na tuhle holku.
Travička zelená to je moje potěšení, travička zelená to je moje peřina...
Cau,mas to fuckt moc pekny!K+ je na ceste!Zajimalo by me,proc mas u stonku ten polystiren?A co na takowy balkonowky rikaji sousedi???Wsimnul jsem si,ze u zabradli to mas nejak zamaskowan,ale to mi rikej,ze si toho nikdo newsimne?Poripade neuciti???
Omne nimium vertitur in vitium ..........Viva la GANJA!
Díky. Ten polystyren je tam proti sluníčku, aby nepálilo moc na květináč. Na balkoně byly ve slunečných dnech šílený teploty (40-50 st.)
Z okolních domů není na balkon vidět, ale z ulice by si toho někdo mohl všimnout, tak jsem tam dal ten igelit. Slunku to ale nestíní, tak je to v pohodě.
kytka je pěkná,
jen bych použil místo kristalonu OBM,
který má příznivější poměr živin na květ (hodně fosforu, málo dusíku)
pak by měla pořádně zhoustnout
a ty venkovky taky paráda K+ za všechnu snahu a ať ti to dobře dozraje
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
Děkuju za K+ a za uznání.
Příští rok dám na balkon aspoň 3-4 kytky a dopřeju jim daleko lepší zeminu. Teď jsem to bral vlastně jen jako pokus a ani jsem od toho moc nečekal. O to větší mám z kytičky radost. Ty hnojiva zkusím taky vychytat, určitě zkusím i OBM.
Díky všem!
Palice pěkně rychle houstnou a jsou plné pryskyřice. Už asi přestanu hnojit, myslím, že budu brzy sklízet. Určitě sem dám fotky uzrálých paliček.