Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
vím,že to je dost offtopic ale nedalo mi to a chci sem dát pár fotek.Fotky jsou foceny až po opadnutí vody,protože jsem byl paradoxně na vodě a vrátil se dneska.Jinak nějaký fotky budu mít taky od kámoše,takže jsem na ně zvědavej sám.
Na této fotce je lesopark Stromovka.Hydroponický způsob pěstování stromů :
Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.
Jinak ještě příroda za mě rozhodla,že budu pěstovat hydroponicky ve volné přírodě.Uvidíme,zatím sem se ke kytkám nedostal.Jinak další archív fotek je tady http://zpravy.idnes.cz/foto.asp?klic=16013
Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.
...takovouhle povopdeň nepamatuju. Bydlim 'kousek' od Budějic a tady u nás je aktuální Lužnice, kterou jsem jel o minulim víkendu. V neděli začalo pršet, tak jsme to zabalili. Pak stoupla voda a tak dál: zaplavený louky, pár baráků (mírně).
2 Budvar: Cos jel za řeku?
(Ale) dešti zdar! -aspoň nemusim chodit zalejvat. jenom chudáci lidi, co MĚLI svá políčka u řek 8-(
taq u vas je to fack hnusny..CB uz prey museli cast evaquovat - sem si rikala proc zas taq hrozny to beyt nemuze a vono ye to dost kruty!!povoden jaq swine
jo bylo to fakt hustý vše jsem monitoroval už od čvrtka cestou z hospody asi ráno v 7 , zaplavilo nám to naší oblíbenou huličskou hospodu "Koháč" tak že z toho sme byli moc smutní, v hospodě asi 1,5m vody
jinak celá havlinda v píči, v barákách ve sklepech 1m vody, brutalita kdo to neviděl neuvěří, jak se vltava dokázala proměnit na čínskej veletok! snad přibudou fotky když byla nejvyšší voda, ať se můžete podívat jaký to bylo